Kategori: portfolio

Francesca Woodman på Victoria Miro

Francesca Woodman på Victoria Miro

| 11/09/2014

Victoria Miro Mayfair i London viser sin første soloutstilling med Francesca Woodmanse bilder. I sitt korte liv (1958-1981) produserte Woodman et verk på over 800 fotografier som i dag er kjent over hele verden.

Les mer

Scandinavian © Massimo Leardini

Massimo Leardini: Scandianvian

| 08/09/2014

I fjor kom Massimo Leardinis prosjekt Scandinavian ut på forlaget Éditions du Lic, og nå er også Jan Walakers kunstprosjekt KYKYLYKY ute hos forhandlerne med nettopp Leardinis bilder.

Les mer

© Dawid / Shoot Gallery

Dawid på Shoot Gallery

| 02/09/2014

I helgen åpnet utstillingen Ex med den svenske fotografen Dawid på Shoot Galley i Oslo. Han er kjent som er en av pionerene innen fotografiet som kunstform i Sverige.

Les mer

The Dwarf Empire © Sanne De Wilde

Sanne de Wilde: Mot normalt

| 12/08/2014

Hvorfor blir enkelte sett på som annerledes? Og hvordan er det å være det? Den belgiske fotografen Sanne de Wilde finner svar i bilder. 

Les mer

Stian Andersen på Øyafestivalen

Stian Andersen på Øyafestivalen

| 08/08/2014

Stian Andersen er vant med å stille ut bilder i gallerier, men på Øyafestivalen har han hengt bildene utendørs. Lett tilgjengelig for alle som besøker årets Øyafestival.

Les mer

Safe From Harm, North Kivu, Eastern Congo, 2012
© Richard Mosse
Courtesy of the artist and Jack Shainman Gallery

Richard Mosse – en alternativ dokumentarfotograf

| 22/07/2014

Hva er en alternativ prosess? Richard Mosse har en ukonvensjonell tilnærming til reportasjefotografiet, noe som ga ham årets Deutsche Börse Photography Prize 2014.

Les mer

Peter's Houseboat, Winona, Minnesota 2002 © Alec Soth

Alec Soth: I grenseland mellom kunst og dokumentar

| 02/07/2014

Et av de mest spennende navnene på DOK 14 i mai var den amerikanske fotografen Alec Soth. Han beveger seg i landskapet mellom kunst- og dokumentarfotografi, og er kanskje mest kjent for sitt prosjekt Sleeping by the Mississppi.

Les mer

Fra Krokskogen, et av målene for den første av seks månedslange turer gjennom Oslos nære villmark. © Marius Nergård Pettersen

Marius Nergård Pettersen: Oslos Nære Villmark

| 25/06/2014

Fagpressen deler hvert år ut en håndfull priser til sine medlemspublikasjoner. En av disse er Fagpressen Fotopris, som i år gikk til en bildreportasje tatt av Marius Nergård Pettersen for turistforeningens tidsskrift Fjell og vidde.

Les mer

"May the roads rise to meet you" © Sara Macel

Boktips: May The Road Rise To Meet You

| 16/06/2014

Allid på vei til et annet sted; til et møte, et motellrom eller hjem. Fotografen Sara Macel fulgte sin reisende far og fant at det er store likheter mellom det å være fotograf og reisende selger.

Les mer

Romance Tourism © Sofie Amalie Klougart

Sofie Amalie Klougart: Skjulte arenaer

| 13/06/2014

Det måtte en danske til for å bringe swingerkulturen til dokumentarfestivalen DOK:14.

Les mer

© Marcel Leliënhof

Marcel Leliënhof: Helvetes Engler

| 06/06/2014

Marcel Leliënhof er aktuell med både utstilling og ny bok. Med Helvetes Engler har Leliënhof tilbrakt fem år med Hells Angels MC Norway, hvor han har fotografert dem gjennom livets harde og gode dager.

Les mer

Albert Watsons ikoner

Albert Watsons ikoner

| 30/05/2014

Har du aldri sett et bilde tatt av Albert Watson er du nok ikke særlig opptatt av fotografi. Nå vises et utvalg av hans ikoniske fotografier på Qvale Gallery i Oslo.

Les mer

Vertigo (Alfred-Hitchcock) © Francois Fontaine/Courtesy A galerie, Paris

Francois Fontaines poetiske filmstills

| 19/05/2014

På fotofestivalen Nordic Lights program skilte ett navn seg ut. Francois Fontaines bilder er alt hva men ikke forventer av en Leicafotograf; uskarpe, abstrakte fargebilder – alle avfotograferinger av godbiter fra filmhistorien.

Les mer

Julia Hetta @ Shoot Gallery

Utstilling: I Julia Hettas univers

| 15/05/2014

Den svenske fotografen Julia Hetta har fått stor oppmerksomhet, både for sine moteserier og sitt kunsneriske arbeid. Hun har blitt publisert i blader som Dazed & Confused, Elle og Numéro, og stiller nå hun ut sine arbeider i Shoot gallery i Oslo.

Les mer

Nordic Light 2014 © Cooper&Gorfer

Portfolio: Cooper & Gorfer

| 08/05/2014

Fotofestivalen Nordic Light leter med lys og lykte over hele kloden for å finne spennende fotografer. Gøteborg-baserte Cooper & Gorfer viser en av de sterkeste utstillingene på årets festival.

Les mer

Side 1 of 612345...Siste »