NETTBRETT

Fotografi ønsker å skape gode plattformer for å vise fotografi, noe vi har gjort i over 40 år. Vi har derfor lansert bladet på nettbrett, og er du abonnent får du full tilgang til vårt digitale arkiv inkludert i ditt abonnement.

Nå kan du også lese vårt magasin digitalt. Her kan du kjøpe enkeltnummer eller digitalt abonnement, og alle eksisterende blad-abonnenter får også tilgang til hele vårt arkiv. Løsningen er tilgjengelig for både iPad og Androidbaserte nettbrett, og er allerede oppe og går når du leser dette. Vi vil stadig legge ut eldre utgaver slik at du som leser når som helst kan gjøre dypdykk i vårt stadig voksende arkiv.

Alle bladene er søkbare allerede før du logger inn eller kjøper utgaver. Det betyr at man enkelt kan søke etter eldre artikler om man ønsker å kjøpe et spesifikt nummer av bladet. Søkefunksjonen finner du øverst til høyre når du har startet vår app.

Er du abonnenet på bladet må du registrere deg for å få tilgang. Pass på att du har lastet ned siste versjon av telefonens operativsystem. Eldre versjoner av iOS har en annen fremgangsmåte for å aktivere abonnentet. Slik får du tilgang:

• Start Apples App Store, eller Google Play på Android-baserte nettbrett
• Søk opp og last ned «Fotografi», appen legger seg nå på telefonen
• Start appen og opprett en Paperton-konto i toppmenyen (symbolet er et hode)
• Du kan nå klikke på «Aktivér papirabonnement» i bladhyllen
• Skriv in ditt kundenummer og klikk «Aktivér»
• Bladene låses opp og blir tilgjengelig i ditt bibliotek

Du må altså ha ditt abonementsnummer for å få tilgang. Abonementsnummeret finner du på plasten som bladet er pakket inn i eller på siste giro du har mottatt fra oss. Om du ikke har dette tilgjengelig kan du sende en forespørsel til vår kundeservice på fotografi@kundetjeneste.no.

Ønsker du å abonnere på både blad og få tilgang på vår app, kan du bestille et abonnement på våre nettsider. Brukerbasen oppdateres et par ganger om dagen, så det kan ta en dag før du får digital tilgang når du bestiller vi vår nettside. Digitale bonnement som bestilles i app’en gir kun tilgang til siste blad samt utgivelsene ett år frem i tid.

Abonnement bestiller du her