Regler EISA Maestro

Maestrotopp

Fotografi er medlem av EISA, en europeisk organisasjon som kårer årets beste fotoprodukter. Her er gjeldende regler og vilkår for EISA Maestro-konkurransen.

Konkurranseregler:

 1. Ett sett bilder basert på temaet FAMILIE som består av 5-8 bilder må senest 25. mai sendes til FOTOGRAFI (red@fotografi.no).
 2. Alle bidrag må være i digitalt format (fra digitalkamera eller skannet fra filmoriginaler) og sendes på epost.
 3. Format: bidragene til den norske konkurransen skal leveres som JPEG-filer med 800 piksler langs lengste kant. Vinnerne av den norske konkurransen vil bli bedt om å levere høyere oppløsning egnet for trykk (3000 pixels).
 4. Bare ett bidrag (ett sett bilder) pr. innsender er tillatt.
 5. Bidragene må påføres navn, adresse og epostadresse, samt telefonnummer.
 6. Den norske konkurransen blir juryert av FOTOGRAFIs redaksjon. Bare innsendere bosatt i Norge kan delta i den norske konkurransen.
 7. Den internasjonale finalen blir juryert av alle redaktørene i EISA Photography Expert Group.
 8. Det blir kåret tre vinnere, 1.-, 2.- og 3.-premie, i både den norske og den internasjonale konkurransen.
 9. Du kan bare bidra med dine egne arbeider. Konkurransens arrangører og EISA-utgiverne skal ikke holdes ansvarlig for brudd på opphavsretten som innsender forårsaker.
 10. Arrangørene forbeholder seg rett til å publisere vinnerbidragene vederlagsfritt i alle EISA-representerte land i forbindelse med promotering av konkurransen, og i alt materiale forbundet med konkurransen. Alle nasjonale Maestro-vinnere blir i slutten av juni også publisert på Facebook i forbindelse med EISAs leserkonkurranse.
 11. Juryens avgjørelse er endelig og vil ikke begrunnes ytterligere.
 12. Nasjonale resultater blir publisert endelig i FOTOGRAFI nr. 4-2015, og internasjonale finaleresultater publiseres i alle EISAs fotomagasiner i september eller oktober 2015.
  Internasjonale premier:
  1.-premie: EUR 1500 – og EISA Photo Maestro 2015 Trophy.
  2.-premie: EUR 1000 – og EISA Photo Maestro 2015 Trophy.
  3.-premie: EUR 750 – og EISA Photo Maestro 2015 Trophy.
 13. De internasjonale prisvinnerne blir invitert til EISA Award Ceremony, som finner sted 4. September 2015 i forbindelse med International Funkausstellung (IFA-messen) på Kempinski Hotel Bristol i Berlin. Første premie omfatter dekning av fly-eller togbilletter til Berlin, og overnatting for en eller to netter – maks. 4-stjerners hotellopphold – i dobbeltrom for vinneren og hans/hennes gjest. Andre- og tredjeprisvinnerne får også dekket reise og opphold for en eller to netter i Berlin, også maks. 4-stjerners, men for én person.

For flere detaljer, konkurranseregler og vilkår: www.eisa.eu og i Fotografi nr. 3-2015.