101 naturfotoråd

Kongepingviner i snødrev på Sør-Georgia. Boka gir råd om fotografering i dårlig vær. (Foto: Ole Jørgen Liodden)

Trenger du inspirasjon og nye ideer til hvordan du fotograferer fugler og dyr? Naturfotograf Ole Jørgen Liodden har skrevet bok med 101 gode råd for hvordan du får bedre naturbilder.

Kongepingviner i snødrev på Sør-Georgia. Boka gir råd om fotografering i dårlig vær. (Foto: Ole Jørgen Liodden)

I denne boka finner du praktiske fotoråd om hvordan du kan tenke før, under og etter fotograferingen. I tillegg inneholder den mange nyttige råd om praktisk fotografering ute i felten. Formålet er å gjøre deg til en mer målrettet og bevisst fotograf, slik at du kan basere fotograferingen på annet enn ren flaks og tilfeldigheter.

Ole Jørgen Liodden er blant våre aller beste naturfotografer med lang erfaring i å fotografere ville dyr. I tillegg til å fotografere og skrive bøker, arrangerer han fotoekspedisjoner til Svalbard, Antarktis, Afrika og Galapagos. Disse turene gir ham ytterligere gode muligheter til å fotografere dyreliv og natur de færreste av oss får anledning til å se.

Styrken med «101 gode råd for naturfoto av fugler og dyr» er at forfatteren øser av sine personlige erfarfinger og preferanser. Og boka inneholder noen glitrende eksempler på gode natur- og dyrebilder. Boka koster 398,- og kan kjøpes i de fleste fotobutikker og bokhandlere, eller eventuelt direkte fra Naturfokus.no.

 

More from Morten M. Løberg
Per Miljeteig
Per Miljeteig hadde sin debututstilling i 2005, og kom i 2006 med...
Read More
0 replies on “101 naturfotoråd”