Adobe Creative Cloud med nye oppdateringer

Adobe kommer i sommer med flere nyheter i sin Creative Cloud samling. Både Photoshop, Illustrator og Premiere har fått nye og bedre funksjoner som letter arbeidsflyten for de fleste brukere.

Photoshop er det programmet som har de største nyhetene. Blant annet kan programmet med Photoshop Match Font automatisk gjenkjenne og identifisere fonter i bilder og grafikk, og også ved hjelp av Adobe Typekit foreslå en font som finnes tilgjengelig på maskinen.

Photoshop Match Font
Photoshop Match Font

En annen nyhet er Content Aware Crop som gjør at du automatisk kan fylle i de tomrom som oppstår om du roterer eller forstørrer et bilde.

Photoshop Content Aware Crop
Photoshop Content Aware Crop

Med Face Aware Liquify kan man lett endre et ansiktsuttrykk uten at proporsjonene blir påvirket. Teknologien gjenkjenner automatisk et ansikt og de enkelte ansiktsdelene som for eksempel nese, øyne og munn.

Photoshop Face Aware Liquify
Photoshop Face Aware Liquify

– Nyhetene demonstrerer vår ambisjon om å gjøre Creative Cloud til det naturlige valget for kreative, være seg innen design, app-utvikling, digitalt innhold eller tilgang til Behance, sier markedssjef Anna Rose i en pressemelding.

Forøvrig kan man finne disse nyhetene i Adobe CC:

  • Adobe Stock blir bedre integrert og det vil snart bli mulig å selge sine egne verk direkte fra Lightroom, Bridge, Photoshop Fix og Photoshop Mix.
  • Premiere Pro CC får en field of view-funktion som vil gi en idé om hvordan innholdet vil se ut i Virtual Reality før arbeidet begynner.
  • Filer i Illustrator CC kan eksporteres i flere formater og oppløsninger samtidig
  • I After Effects CC kan man med funksjonen Character Animator Preview lage animerte figurer som stemmer med den virkelige persjonens bevegelser og stemme.

Oppdateringene kan lastes ned uten ekstra kostnad for Adobe CC abonnenter.

www.adobe.com

Tags from the story
, ,
More from Kristin Skåmedal
Hasselbladprisen til Wolfgang Tillmans
Den tyske fotografen og kunstneren Wolfgang Tillmans får Hasselbladstiftelsens internasjonale pris i...
Read More
0 replies on “Adobe Creative Cloud med nye oppdateringer”