Adobe Stock inngår samarbeid med Reuters

Adobes bildetjeneste Stock utvides nå med et samarbeid med bildebyrået Reuters. Adobe integrerer nå Reuters bilde- og videobibliotek i alle Creative Cloud-programmer.

Reuters innhold forventes å bli integrert i Adobe Stock fra midten av 2017. Reuters inngår i tillegg et partnerskap med Adobe Marketing Cloud for å tilby sine brukere tjenesten på tvers av sine web- og mobilkanaler.

– Vi ser en oppmykning av sjangere innen design og historiefortelling, der dokumentarisk innhold brukes i en kreativ sammenheng, skriver Klara Lundquist, nordisk markedssjef for Adobe Creative Cloud Enterprise, i en pressemelding i dag. – Vi er svært begeistret over partnerskapet med Reuters, som lar oss tilby våre brukere et imponerende utvalg av fotoinnhold innen nyheter, sport, arkivmateriale og redaksjonelt innhold – direkte fra sine Creative Cloud programmer,

Integrasjonen med Creative Cloud gjør at alle brukere kan søke etter og bruke Reuters’ innhold direkte i f.eks. Photoshop CC og Illustrator CC. Dette kommer i tillegg til Adobe Stocks’ eksisterende innhold, som omfatter over 60 millioner bilde og illustrasjoner.

Reuters dekker primært nyhetssaker, sport og arrangementer og har for tiden mer enn 12 millioner bilder og over én million videoer i sin base.

www.adobe.com

Written By
More from Pål Otnes
Helgens tips: På skogstur med Drammen Fotoklubb
Drammen fotoklubb har brukt våren til å produsere en utendørs-utstilling som vises...
Read More
0 replies on “Adobe Stock inngår samarbeid med Reuters”