Andrea Gjestvang-workshop for ungdom

Foto: Andrea Gjestvang

Er du mellom 15 og 19 år? Da har du mulighet til å delta på workshop med en av Norges fremste dokumentarfotografer; Andrea Gjestvang.

Foto: Andrea Gjestvang
Foto: Andrea Gjestvang

Andrea Gjestvang har fått mest oppmerksomhet rundt sin serie om ungdommene fra Utøya, men hun har jobbet med en rekke andre prosjekter relatert til ungdom. Blant annet har hun gjort en serie på de unges hverdag i Finnmark. Nå kommer hun tilbake for å holde en workshop for ungdom i Vadsø i regi av Vadsø Kunstforening. Workshop’en arangeres i sammarbeid med Varangerfestivalen.

Deltagerne vil lære hva som er et godt bilde og hvordan man forteller en historie gjennom fotografiet. På workshopen vil Gjestvang veilede ungdommene gjennom prosessen, og fortelle om sine egne arbeidsmetoder. Målet for workshopen er at alle skal lage sin egen billedserie. Og det best av alt: Det er gratis å delta!

Så har du et digitalkamera og anledning til å bruke omtrent fire timer fra kl. 12 tirsdag, onsdag og torsdag i Varangerfestivaluka, samt være med på visning torsdag kveld kl. 18, så er det bare å hive seg rundt!

For påmelding, send  noen ord om hvorfor du vil delta, samt navn, adresse, telefonnummer og alder, til vadsokunst@gmail.com.

Er du under 18, må du også sende navn på foresatte. Spør om overnatting dersom du ikke bor i Vadsø!

Det er et begrenset antall plasser, så vær rask!

PS: Andrea Gjestvang vil også stille ut på Varangerfestivalen 2013.

Se mer på Varangerfestivalens hjemmesider.

Tags from the story
,
Written By
More from Pål Otnes
Bokanbefalning: «People I Know» av Inte Ruka
«People I Know» er tittelen på en stor retrospektiv bok med bilder...
Read More
0 replies on “Andrea Gjestvang-workshop for ungdom”