Audun Nygaard leder Årets fotograf i Fotografi

Kristinn Gudlaugsson vant andre runde i Årets fotograf med dette bildet. Juror var fotograf Marie Sjøvold.

Førstepremien glapp, men Audun Nygaard kåret både andre og tredjeplass i siste runde av Årets fotograf. Runden – som hadde tema «Byliv» og ble juryert av fotograf Marie Sjøvold – ble vunnet av Kristinn Gudlaugsson.

Siden Gudlaugsson «bare» har denne plasseringen å vise til etter to runder av Årets fotograf ligger hun på sjette plass i sammendraget halvveis i konkurransen. Nygaard har totalt 29 poeng og leder med seks poeng på Tor Olav Olsen. På tredjeplass i sammendraget finner vi Arvid Fimreite med 14 poeng.

Hele resultatlista og alle de premierte bildene fra andre runde kan du se i Fotografis sommernummer som nettopp har kommet.

Neste runde i Årets fotograf har innsendingsfrist 10. september. Temaet for denne runden er «Vennskap» og den skal juryeres av fotograf Hans Olav Forsang.

Det har vist seg tidligere at en enkelt runde kan kaste om på sammenlagtrekkefølgen! For ytterligere å stimulere til økt innsats i runde tre og fire av Årets fotograf øker også rundepremien. I år er det Adobe som sponser premiene og rundevinneren i de to siste rundene mottar Adobe Photoshop CS5.

Sammenlagtvinneren får hele hele Adobes Creative Suite Master Collection CS5. Hele konkurransereglementet finner du her.

Kristinn Gudlaugsson vant andre runde i Årets fotograf med dette bildet. Juror var fotograf Marie Sjøvold.
More from Morten M. Løberg
Ny kompakt Fujifilm systemkamera
Fujifilm X-E1 er et kompakt systemkamera ganske lik X-Pro1. Bildebrikken er den...
Read More
0 replies on “Audun Nygaard leder Årets fotograf i Fotografi”