Bedre enn fotolaboratoriet?

Epsons nyeste hjemmefotoskrivere er utviklet for fotografer som ønsker å skrive ut favorittbildene sine med resultater som er bedre enn hos et fotolaboratorium.

Med de ekstra fordelene automatisk oppsett av Wi-Fi og den nye tjenesten Epson Connect gir, kan brukerne enkelt skrive ut fotografier og dokumenter i hjemmet uten å måtte bruke en datamaskin for jobben.

PX730WD er utviklet for folk som ønsker å dele utskrifter i høy fotokvalitet, skanning og kopiering med resten av husstanden ved hjelp av Wi-Fi-egenskapene.  PX830FWD er Epsons beste 4-i-1-skriver beregnet for utskrifter i høy oppløsning hjemme, med faks i tillegg til egenskapene til PX730W.

Begge skriverne bruker Claria Photographic-blekk. Det fargestoffbaserte blekket sørger alltid for kvalitetsresultater, men er allsidig nok til å sikre at resten av husstanden også kan bruke dette for andre typer utskrifter.

Automatisk oppsett av Wi-Fi[1] gjør det enkelt å konfigurere bærbare og stasjonære datamaskiner for trådløse utskrifter. Brukerne trenger ikke å vite nettverksinnstillingene eller koble til med USB-kabel, disse skriverne finner selv de relevante tilkoblingsinnstillingene og konfigurerer seg selv. Flere brukere har da muligheten til å kunne skrive ut, skanne og kopiere raskt og effektivt fra hvor som helst i hjemmet.

Epsons nye mobile utskriftstjeneste, Epson Connect, gir mer fleksibilitet og frihet med hensyn til utskrifter rundt om i hjemmet, og lar brukerne raskt og enkelt skrive ut fotografier og dokumenter trådløst fra smarttelefoner og nettbrett.

– Disse skriverne er ideelle for hobbyfotografer som vil ha utskrifter med høy kvalitet med mange ekstra brukervennlige egenskaper, sier Katie Zimmermann, produktsjef hos Epson Europa. – Man kan skrive ut favorittbildene hjemme med resultater som er bedre enn de du få fra fotolaboratoriet, samtidig som du også kan skrive ut holdbare, varige dokumenter.

Epson Stylus PX730WD og PX830FWD er tilgjengelige fra og med 1. september 2011 og vil ha en anbefalt pris på henholdsvis 1.595,- og 2.095,-.

(Fotografi.no har ikke prøvd de nye produktene. Denne omtalen er basert på opplysninger fra produsenten.)

Tags from the story
, ,
More from Morten M. Løberg
Steve McCurry til Nordic Light?
Avtalen er ikke signert ennå og administrasjonen i Nordic Light vil ikke...
Read More
0 replies on “Bedre enn fotolaboratoriet?”