Besøksrekord og helgelesning

Fotografi.no satte besøksrekord i januar med 75.000 unike brukere og over en million sidevisninger. Nå satser vi på å gi deg mer leseverdig stoff i helgene. Christian André Strand presenterer Damian Heinisch. Og vi legger ut ekstra stoff og bilder som det ikke ble plass til i årets første utgave av Fotografi.

Fotografi.no er ingen kjempe sammenlignet med de tunge aktørene på internett, men besøket har vist en jevnt stigende trend. Tendensen er klar: Flere lesere leser flere sider enn tidligere. Så da må vi kunne gå ut fra at mange finner noe interessant. Vi ser blant annet at flere av artiklene vi har samlet under Kurs-fanen er godt besøkt, så her skal vi se om vi ikke kan få lagt ut noen nye godbiter. Og når det skjer, forteller vi deg selvfølgelig om det.

Og uansett reaksjoner – mange leser redaktør Morten M. Løbergs meningsytringer. Både debatten rundt Årets bilde og kontroversen rundt begrepet Årets fotograf – som både Fotografi og Foto.no benytter – trakk dobbelt så mange lesere som en gjennomsnittlig dag.

Fra serien 'Foto Remix' av Damian Heinisch. Møt ham i helga

 

Written By
More from Redaksjonen
3 på rad: Fotogadgets til vinterferien
Vinterferien er i gang, og det er duket for ski og vinteraktiviteter...
Read More
0 replies on “Besøksrekord og helgelesning”