Bokplaner? Søk Nordic Dummy Award 2013

Forbundet Frie Fotografer og Fotogralleriet utlyser for andre gang en åpen konkurranse i forbindelse med Oslo Bokfestival. 

Utlysning fotobok

Fra utlysningen: Forbundet Frie Fotografer (FFF), i samarbeid med Fotogalleriet, ønsker velkommen til fotobokseminaret Flere Sider Fotografi som arrangeres for fjerde gang i forbindelse med Oslo Bokfestival (13.-15. september 2013). Seminaret belyser fenomenet fotobok, som i økende grad benyttes som både kunstnerisk virkemiddel og alternativ presentasjonsform for fotografiske kunstverk. Seminaret består av foredrag, workshops og en utstilling av Nordic Dummy Award, noe som gjør Flere Sider Fotografi til en viktig hendelse for kamerabaserte kunstnere og for det kunst- og fotobokinteresserte publikum.

Nordic Dummy Award for fotobøker arrangeres for andre gang i forbindelse med seminaret. Det er åpen innsendelse av fotobøker, og de beste dummyene stilles ut på Fotogalleriet under seminaret. Vinneren annonseres på åpningen fredag 13. September, og får muligheten til å samarbeide med Forlaget Press, trykkeriet Elanders Fälth & Hässler og FormEtc.

Juryen består av:
Nina Strand (NO), Kunstner og redaktør, Objektiv
Heli Rekula (FIN), Professor i fotografi, Kunsthøgskolen i Bergen
Beate Cegielska (DK), Kunstnerisk leder, Galleri Image, Aarhus
Thor Arvid Dyrerud (NO), Redakør Forlaget Press
Henrik Haugan (NO), Formgiver, Formetc
Thomas Ek (SE), Direktør, Elanders Fälth & Hässler

Søknadsfristen fredag 9. august. For mer info og søknadskriterier, se www.fotogalleriet.no

Written By
More from Pål Otnes
Leica Sofort – et instantkamera fra Wetzlar
Leica har vært på hugget de siste årene og lansert flere nye...
Read More
0 replies on “Bokplaner? Søk Nordic Dummy Award 2013”