Bokslipp med Pål Hermansen

© Pål Hermansen

Bli bedre kjent med Pål Hermansen, Interfoto inviterer til foredrag og boklansering med den verdenskjente naturfotografen torsdag 14. november.

© Pål Hermansen
© Pål Hermansen

Landets mestselgende naturfotograf har sanket uttallige internasjonale priser, har 22 bokutgivelser, 19 separat utstillinger og 10 kollektive utstillinger bak seg, og fremdeles har han mer på lur.

Pål Hermansen tar oss med på en fotografisk reise hvor han viser et utvalg bilder som setter naturfoto i en bredere sammenheng. Vi vil også få se ferske bilder fra BBC-utstillingen Pål Hermansen deltar i London, og han gir også en eksklusiv presentasjon av det siste bokprosjektet han er med på, The Masters of Nature Photography.

Det blir også mulig å kjøpe en signert versjon av den rykende ferske boken som presenterer det beste innen naturfotografi, med presentasjoner av ti av verdens fremste fotografer. Fra stemningsfulle bilder av Jim Brandenburg og Vincent Munier til banebrytende undervannsfotografier av David Doubliet og Paul Nicklen. Fra Pål Hermansens magiske bruk av lys og mørke, de banebrytende synspunktene til Frans Lanting, Anup Shahs intime portretter, de kraftfulle fotografiene til Michael Nichols, til Thomas D. Mangelsens ville naturlandskap og Christian Zieglers edelstener.

Foredraget holdes hos Interfoto på Skøyen torsdag 14. november kl. 17.

www.palhermansen.com

Tags from the story
,
Written By
More from Redaksjonen
Send inn til Fotografis Portfoliopris
Fotografis Portfoliopris er nå åpen for innsendelse og i denne fjerde runden vil...
Read More
0 replies on “Bokslipp med Pål Hermansen”