Broncolor Siros L: Kompakt og bærbart

Utvalget i lette, bærbare blitz-systemer er har lenge vært begrenset. Med nye Broncolors Siros L får fotografene et nytt alternativ når tilgangen til et fast strømuttak er begrenset.

Det kompakte designet gjør Broncolor Siros L til et godt alternativ for bruk på location, men Siros L kan også brukes i studio og integreres da med eksisterende Broncolor-utstyr og tilbehør. Broncolor Siros L kommer som et supplement til produsentens eksisterende nettdrevne Siros S.

I følge importøren Interfoto har Siros L det mest oppdaterte lithium-ion-batteriet på markedet. Batteriet er forøvrig utbyttbart og kan klare opp til 440 blink på full styrke per oppladning. Batteriet kan operere mellom imponerende -10° til 60°C, og oppladningstid til full styrke er kun 75 minutter. Siros L får også blinktider ned til 1/19’000 sek. og garantert konstant fargetemperatur helt ned til laveste blitsstyrke. Innstillingslyset er en LED-pære på kraftige 25 watt og har en fargetemperatur på 3000 Kelvin, noe som matcher fargetemperaturen på innstyllingslyset.

Siros-serien er de første kompaktlampene som også kan kontrolleres via en app, og lampene lager sitt eget WiFi nettverk slik at kan kan kontrollere flere lamper via smarttelefon eller nettbrett.

I tillegg til Siros L 800 Ws, tilbyr Broncolor en mindre lampe på 400 ws som passer for de som ønsker et mindre og lettere system.

Kit med to lamper pluss tilbehør starter på drøye 40.000 inkl. mva. og utstyret er tilgjengelig fra og med 1. juli.

PS: 1. juni vil det være mulig å få en demonstrasjon hos importøren Interfoto i Oslo.

www.bron.ch

Tags from the story
Written By
More from Pål Otnes
3 på rad: Fotobøker
Det er gode tider for fotointeresserte med en rekke nye og spennende...
Read More
0 replies on “Broncolor Siros L: Kompakt og bærbart”