Bruktmarked på Fotografi.no

Fotografi.no  introduserer i dag bruktmarked for fotoutstyr og elektronikk i samarbeid med Buy24. Her kan du kjøpe og selge blant annet fotoutstyr, elektronikk og datautstyr.

Buy24 er en gratis markedsplass på nett. Buy24.no ble lansert for et år siden og har allerede blitt Norges største gratis markedsplass på nett. Buy24.no har etablert seg som en viktig kanal for kjøp og salg – enten det er bil, båt, mc, eiendom, bygg og anlegg, reise, jobb, eller diverse varer på Torget (som foe eksempel fotoutstyr, pc, etc.).  Buy24 har i dag tusenvis av daglige brukere og tilbakemeldingene er at mange opplever å selge sine varer raskt og enkelt gjennom dem.

Samarbeidet innebærer at du som leser Fotografi.no får tilgang til et meget brukervennlig verktøy for kjøp og salg av fotoutstyr, datautstyr og elektronikk på nett.  Du kan enkelt se hvor i landet selgeren er, hva prisen er og hvordan utstyret ser ut. Annonsene treffer dessuten et bredere publikum fordi annonsene som legges ut på Fotografi.nos nettsider også publiseres på sidene til Buy24 . Dette gir deg en unik mulighet til å vise seg frem for flere potensielle kjøpere når du har fotoutstyr å selge. Og det beste av alt – annonsetjenesten er helt gratis å bruke!

Du finner bruktmarkedet som et eget valg i toppmenyen vår fra i dag.

For å legge inn en annonse:
Klikk på den gule knappen «sett inn annonse» og følg veiledningen for utfylling av nødvendig informasjon som leder deg frem til ferdig publisering.

More from Morten M. Løberg
Norway next
Hva har Eugene Richards, Carolyn Drake, Stephanie Sinclair og våre avgangsstudenter til...
Read More
0 replies on “Bruktmarked på Fotografi.no”