Canon lanserer superzoomen G3X

Canon lanserte i dag et nytt tilskudd til den anerkjente PowerShot G-serien. Canon PowerShot G3X er produsentens første kompakte superzoomkamera.

Kameraet er siste tilskudd i Canons serie av avanserte kompakter. Kameraet kommer med en bakbelyst 1.0-type CMOS-sensor på 20,2 megapiksler, 2.8-5.6 blenderåpning og tilsvarende 24-600mm optisk zoom. PowerShot G3 X er utstyrt med Canons velprøvde DIGIC 6-prosessor og har støtte opptil ISO 12800.

Kameraet har video i full HD og med kan ta opp bildefrekvenser fra 24p opptil 60p, samt at man kan manuelt kontrollere blender, lukker og ISO. Kameraet har også egne innganger for mikrofon og hodetelefoner, samt live HDMI-overføring slik at du kan følge med på opptaket på eksterne skjermer underveis. Intelligent bildestabilisator og avansert 5-akset dynamisk bildestabilisering, sørger for stødige opptak også under krevende forhold.

Canon-PowerShot-g3x-back

Korte videoklipp-funksjonen åpner for mer spontane opptak av filmklipp på fire, fem eller seks sekunder, og høydepunkt-funksjonen velger ut bilder og filmer av bestemte personer, hendelser eller datoer og setter dem sammen til en kortfilm som du enkelt kan dele.

Kameraet integrerer også en vippbar berøringsskjerm på 3,2″ med 1,62 millioner pixler. Som på de fleste av Canons avanserte kompakter har også G3X full manuell kontroll og mulighet for RAW-opptak. Du kan også fjernbetjene kameraet via Wi-Fi med den nye Camera Connect-appen

Salgsstart for PowerShot G3X er medio juli og anbefalt utsalgspris inkl mva er 
kr 8.699,-

Fotografi vil komme tilbake med en grundig test av kameraet.

www.canon.no

Tags from the story
Written By
More from Pål Otnes
Helgens tips: Scandinavian Grey
Nå er det siste mulighet til å få med seg Galleri Balders...
Read More
0 replies on “Canon lanserer superzoomen G3X”