Canons service overtas av Fotocare

Nylig gikk Canons samarbeidspartner i Danmark konkurs, noe som har medført store endringer for Canons service i Skandinavia. Service på Canons produkter i Norge overtas nå av Fotocare på Skøyen.

Fotocare har på kort varsel utvidet virksomheten til å dekke hele Canons fotoportefølje, inkludert printere, video, broadcast, og utvidet staben med 4 nye medarbeidere, som tidligere har jobbet hos Serviceproffen.

Selskapet er nå operativt på alle Canons produkter, selv om det i en overgangsperiode vil bli noe lengre leveringstider inntil alle funksjoner og rutiner er fullt tilpasset. Fotocare har til nå brukt mye tid på å få oversikt på alle reparasjoner som var innlevert hos Serviceproffen og sette opp rutiner for håndtering av sendinger til eksternt verksted.

–  Vi har hatt lange dager, men våre nye medarbeidere kan rutinen og systemene fra før så dette har gått relativt smertefritt, også for våre kunder, sier daglig leder Vegard Kvamme. Vi er nå 10 medarbeidere og det betyr at vi lettere kan strømlinjeforme håndteringen og gi teknikerne mer tid til å reparere framfor å løse alle andre oppgaver, sier han.

Fotocare er også autorisert verksted for Leica, Hasselblad, Broncolor, Profoto, Elinchrom, Fujinon med flere, og er samlokalisert med Interfoto på Skøyen.

www.fotocare.no

Tags from the story
,
Written By
More from Redaksjonen
Sens & Sans #10 på DogA
Mentorprogrammet Sens & Sans har etterhvert fått lang fartstid og gjennomføres nå for...
Read More
0 replies on “Canons service overtas av Fotocare”