Charles Williamsen ny daglig leder i Nordic Light

Nordic Light kunngjorde i dag at Charles Williamsen blir ny daglig leder i Nordic Light. Williamsen tiltrer umiddelbart og overtar dermed stillingen etter Anne Lise Flavik.

Lars Liabø og Charles Williamsen. Foto: Odd Inge Teige
Lars Liabø og Charles Williamsen. Foto: Odd Inge Teige

Det er ikke lenge siden stillingen ble utlyst og prosessen har gått raskt, men Lars Liabø, styreleder i Nordic Light, er meget godt fornøyd med avgjørelsen:

– Det har vært en grundig prosess og vi har hatt flere gode kandidater å velge i. Jeg er kjempeglad for at vi endelig har landet, uttaler han i en pressemelding i dag.

Charles Williamsen kommer fra stillingen som redaktør og daglig leder i Nordmørsavisa. Williamsen har tidligere jobbet som redaktør i fagpressen, og som journalist i blant annet Tidens krav, Computerworld og Dagsavisen. Sin første jobb i media var som mørkeromsassistent i lokalpressen på slutten av 1980-tallet. Han har et hovedfag i filosofi fra Universitetet i Oslo.

– Nordic Light er en hyllest til fotografiet som kunstart og  tar gleden ved å fotografere på alvor, sier Williamsen. – Som fotointeressert kristiansunder er det for meg en stor glede å kunne lede en internasjonal fotofestival lokalisert i min hjemby. Festivalen, og nå også fotosenteret,  har vært gjennom en fantastisk reise, og det er imponerende hva ildsjelene bak har bygd opp gjennom snart 9 år. Nordic Light har utviklet seg til å bli Nord-Europas største og kanskje mest sjarmerende fotofestival, og jeg ser at min oppgave som daglig leder vil være å legge forholdene til rette og sørge for at de økonomiske og praktiske rammene er best mulige både for festivalen og de andre aktivitetene rundt fotosenteret i Kristiansund.

Neste års festival er satt til 6.–10. mai, så da vil vi tro det det er bare å brette opp ermene for festivalens nye leder.

www.nle.no

Tags from the story
,
Written By
More from Pål Otnes
En uformell test av nye Leica M Monochrom
Leica lanserte nylig en oppgradert versjon av sin M Monochrom, denne gang...
Read More
0 replies on “Charles Williamsen ny daglig leder i Nordic Light”