Ikke forvent mer av Skavlan

Foto: Arnfinn Johnsen

Skavlan-intervjuet med Anton Corbijn var helt greit i den sjangeren Skavlan opererer. Det som kanskje mest av alt forundrer meg, er at så mange hadde forventet så mye mer av dette programmet, skriver Øystein Meland i en kommentar. Og det er kanskje en grei oppsummering?Skavlans intervju med den kanskje mest profislerte rockefotografen i vår tid vakte kritikkstorm rett før helgen. Lettbent og tullete, mente mange. Da kan dere kan umulig kjenne til Skavlan-stilen fra før, mener Øystein Meland.

Og slik er det vel? Skavlan er et underholdsningsprogram, et lett talkshow som skal gli ned sammen med pizzaen og rødvinen en fredag kveld. Dybdeintervjuer med Corbijn finnes dessuten andre steder, du finner flere linker, hele innlegget til Øystein Meland og resten av debatten i kjøvannet av intervjuet her.

Bjørn Opsahl fotograferte selv Corbijn i London i forrige uke. Video av seansen ser du her.

Pluss at vi kan avslutte med følgende historie og bilder fra fotograf Arnfinn Johnsen som traff Antor Corbijn under Nordic Light i Kristiansund for noen år siden:

«Jeg hadde gleden av å stille ut på Nordic Light 2010 sammen med ham. En særdeles ydmyk og hyggelig mann å spise lunsj sammen med. Ble litt starstruck med det samme, men det gikk fort over. Bildene er tatt med et lite digitalt lommekamera i Grip Kirke. Kun dagslys».

Da gjenstår det vel bare å reise til Fotografiska i Stockholm og se Corbijns bilder.

Foto: Arnfinn Johnsen
More from Morten M. Løberg
Focus ny importør av Novoflex produkter
Fra 1. november er Focus Nordic AB ny generalagent for Novoflex fotoprodukter...
Read More
0 replies on “Ikke forvent mer av Skavlan”