Det beste fotballbildet: Sebastian Ramsland vant

Sebastian Ramslands vinnerbilde. En fint fanget fotballsituasjon som skiller seg klart ut fra mengden takket være det spesielle og stemningsfulle lyset og fargebruken.

Sebastian Ramsland tok det beste bildet i Epsons fotokonkurranse med tema “Mitt beste fotballbilde” – og vinner en tur til Manchester Uniteds hjemmearena Old Trafford for å se en Premier League-kamp og få en times privatundervisning av Manchester Uniteds egen fotograf John Peters.

Sebastian Ramslands vinnerbilde. En fint fanget fotballsituasjon som skiller seg klart ut fra mengden takket være det spesielle og stemningsfulle lyset og fargebruken.

Vinneren får også være tilstede under trening med spillerne på laget treningsbane Carrington like utenfor Manchester. Sebastian Ramsland får to billetter til  Manchester Uniteds hjemmekamp mot Sunderland allerede 5. november, pluss en Epson Stylus Photo R3000-skriver til en verdi av nærmere 7.000 kroner.

Det kom inn flere gode bilder i konkurransen og det var ikke bare enkelt å velge det beste. Vi kommer tilbake med flere fotballbilder fra konkurransen etterhvert.

Kent Even Grundstads bilde var også av de bedre, men nådde ikke helt til topps. En fint fanget situasjon, men bildet taper seg litt på grunn av for kraftig beskjæring. Vi skulle gjerne sett at spillerne enten var tettere sammen eller at det var litt mer luft på sidene. Begge deler ville forbedret komposisjonen, slik bildet framstår nå blir for stort "tomrom" i midten til at den trange beskjæringen fungerer.
More from Morten M. Løberg
Cubansk fotografi på Nordic Light
Nordic Light åpnet i går med den tradisjonelle gateparaden fra utstilling til...
Read More
One reply on “Det beste fotballbildet: Sebastian Ramsland vant”

Comments are closed.