Blir du EISA Maestro 2015?

Hvem vinner den neste EISA Maestro? Bli med i Fotografis og EISAs internasjonale fotokonkurranse med tema Familie. 

Fotografi er medlem i EISA, en sammenslutning av Europas fremste lyd- og bildetidsskrifter. Hvert år arrangerer EISAs fototidsskrifter den internasjonale fotokonkurransen MAESTRO hvor en vinner fra hvert land er med å kjempe om gjeve premier. I år er temaet ’Familie’, og fristen for å bli med i den norske juryeringen er 25. mai.

Billy Currie fra Storbritannia ble vinner av EISA Maestro-konkurransen 2014, og vant 1500 Euro pluss en tur til Berlin, der han mottok prisen.
Billy Currie fra Storbritannia ble vinner av EISA Maestro-konkurransen 2014, og vant 1500 Euro pluss en tur til Berlin, der han mottok prisen  i forbindelse med EISA AWARDS prisutdelingene (Foto: EISA).

I denne konkurransen skal du sende inn en samling bilder over samme tema. Det er hele samlingen som blir bedømt, ikke enkeltfotografier. Send oss 5-8 fotografier digitalt. Den norske vinneren velges av Fotografis redaksjon, og blir en av 17 finalister i finalen.

Slik fungerer det:

Første runde nasjonalt: Innlevering senest 25. mai 2015 på epost til red@fotografi.no. Resultatene blir publisert i Fotografi nr. 4-2015.

Finalerunde:
Alle førstepremievinnerne fra de 17 EISA-landene deltar i den internasjonale finalen som juryeres under EISAs generalforsamling i slutten av juni 2015 av EISAs 17 fotoredaktører.
1.-premie: EUR 1500 – og EISA Photo Maestro 2015 Trophy.
2.-premie: EUR 1000 – og EISA Photo Maestro 2015 Trophy.
3.-premie: EUR 750 – og EISA Photo Maestro 2015 Trophy.

Alle 3 vinnere: resultatene publiseres i september- eller oktobernummeret til alle EISAs 17 fotomagasiner. Alle 3 vinnere vil bli invitert til Berlin og den offisielle EISA Awards-seremonien.

Alle nasjonale Maestro-vinnere blir i slutten av juni også publisert på Facebook for å konkurrere om EISAs leserpris.

For flere detaljer, konkurranseregler og vilkår: www.eisa.eu og våre fullstendige konkurranseregler her.

Logo-maestro-2015

Tags from the story
,
0 replies on “Blir du EISA Maestro 2015?”