EISA Maestro 2016-2017 – konkurranseregler

Dette er de offisielle konkurransereglene for EISA Photo Maestro 2016-konkurransen. Årets tema er «Landskap» og alle som er bosatt i Norge kan bidra. Husk fristen som er 20. mai 2016.

 1. Et sett bilder basert på temaet LANDSKAP bestående av 5-8 fotografier må sendes innen 20. mai 2016 til ditt lands EISA fotomagasin (se medlemslisten EISA Photography Expert Group). I Norge er dette FOTOGRAFIs redaksjon (epost: red@fotografi.no).
 2. Alle bidrag må sendes i digitalt format (fra digitalkamera eller skannede filmoriginaler).
 3. Format: i første omgang sendes bildene for juryering som digitale JPEG-filer, 800 piksler langs lengste side. Bildene som utvelges til finalerunden og publisering vil deltakeren måtte sende inn om igjen i høy oppløsning (3000 piksler eller mer).
 4. Hver deltaker kan sende inn ett bidrag.
 5. Bidragene må være merket med ditt navn, din postadresse, e-post og telefonnummer.
 6. Den nasjonale konkurransen blir juryert av redaksjonen i hvert enkelt EISA foto medlemsmagasin, og er bare åpen for deltakere som bor i utgivelseslandet.
 7. Den internasjonale finalen blir juryert av de 16 redaktørene i EISA Photography Expert Group.
 8. Det blir utpekt tre endelige vinnere, 1.-, 2.- og 3-premie i både den nasjonale og internasjonale konkurransen.
 9. Du kan bare delta med dine egne fotografier. Arrangørene og EISA-utgiverne tar ikke ansvar for eventuelle brudd på opphavsretten fra deltakernes side.
 10. Arrangørene forbeholder seg retten til å publisere vinnerarbeidene vederlagsfritt i alle EISA-representerte land i sammenheng med promotering av konkurransen, og i alt materiale i forbindelse med konkurransen. I slutten av juni vil alle de nasjonale vinnerne bli publisert på facebook som del av EISAs leserkonkurranse.
 11. Juryens avgjørelse vil ikke bli begrunnet nærmere.
 12. De nasjonale vinnerne blir publisert i juli-nummeret til EISA-magasinet i det enkelte land (FOTOGRAFI nr. 4 2016 i Norge), og de internasjonale resultatene blir publisert i alle EISA fotomagasiner i september eller oktober 2016.
  1.-premie: € 1.500, og EISA Photo Maestro 2016 Trophy.
  2.-premie: € 1.000, og EISA Photo Maestro 2016 Trophy.
  3.-premie: € 750, og EISA Photo Maestro 2016 Trophy.
 13. De internasjonale vinnerne vil bli invitert til EISA Award-seremonien, som finner sted 2. september 2016 under Internationale Funkausstellung (IFA) på Kempinski Hotel Bristol i Berlin. Førstepremievinneren får fly- eller togbillett til Berlin, samt overnatting for en eller to personer (maks. 4-stjerners hotell). Annen- og tredjepremievinnerne får også dekket reise, samt overnatting i en eller to netter for én person.
 14. FACEBOOK- EISA PUBLIC’S CHOICE AWARD Alle nasjonale vinnere vil bli lagt ut på Facebook for leseravstemning den 1. juli 2016. Avstemmingen slutter 1. august. Hvis den heldige vinneren ikke er blant de tre Maestro-vinnerne, blir premien på € 1000 utbetalt direkte, ellers blir leserpremien overrakt under EISA-seremonien i Berlin.

EISA Photo Maestro 2016

 

More from Toralf Sandåker
De beste fra 2013 – systemkameraer til videofilming
Selv om de aller fleste kameraene som selges i dag kan ta...
Read More
One reply on “EISA Maestro 2016-2017 – konkurranseregler”

Comments are closed.