Epson med A3+ multifunksjonsskriver

Workforce WF-7525

Epson beveger seg for aller første gang inn på A3+ – alt-i-ett-markedet med sine nye blekkskrivere. Serien omfatter to A3+-enheter med utskrifter i opptil A3+-format, sammen med skanning, kopiering og faksing også i opptil A3-format.

Workforce WF-7525

Flerfunksjonsenhetene Workforce WF-7525 og WF-7515 utvider serien av enkeltfunksjonsenheten WF-7015, og er tilgjengelige fra desember og vil ha en anbefalt pris på henholdsvis kr 3095, kr 2295,- og kr 1695,- (inkl. mva)

Epsons nye A3+-serie er utviklet med tanke på behovene til så vel små bedrifter som hjemmekontorer, for at de skal kunne få mest mulig ut av begrensede ressurser og presentere sin virksomhet på best mulig måte. Serien er ideell for brukere som ønsker en kombinasjon av en gunstig pris, driftssikkerhet og hastighet, med en rekke verdifulle funksjoner for å øke produktiviteten. Disse fordelene kan deles av flere brukere, siden alle modellene i serien kommer med Ethernet- og Wi-Fi-tilkobling som standard.

Utskriftene leveres raskt og effektivt, og kontorer med store utskriftsbehov kan plusse på med superrask tosidig utskrift i A4-format med modellene WF-7525 og WF-7015, som bidrar til å redusere papirforbruket og kostnadene med opptil 50 prosent.

Produktiviteten er forbedret med stor papirkapasitet og doble papirskuffer som rommer opptil 500 ark for å gi mindre etterfylling av papir på WF-7525 og WF-7015. Alt-i-ett-toppmodellen WF-7525 kan også skryte av en 30-arks automatisk dokumentmater for skanning, kopiering og faksutsendelse av flere sider i opptilA3-format. Den automatiske dokumentmateren tilbyr også tosidig reproduksjon av A4-dokumenter.

Ved å produsere utskrifter med tekst og farger i forretningskvalitet gir de en opptil 50 prosent lavere kostnad per side sammenlignet med konkurrerende laserskrivere. Bedrifter kan også skrive ut opptil 1000 sider med Epsons separate XL–blekkpatroner, og tosidige utskrifter kan redusere papirforbruket og kostnadene med opptil 50 prosent.

WF-7515 og WF-7525 kommer med Epson Connect, som gir enda større fleksibilitet siden brukere raskt og enkelt kan skrive ut dokumenter og bilder trådløst fra smarttelefoner og nettbrett. Dessuten kan brukere skrive ut fra hvor som helst i verden ved å sende dokumenter og bilder direkte til skriveren via e-post.

Tags from the story
,
More from Morten M. Løberg
Nikon D800 lekket, offisiell i dag
Det brasilianske nettstedet ZTOP lekket mandag offisielle bilder og spesifikasjoner til Nikons...
Read More
0 replies on “Epson med A3+ multifunksjonsskriver”