Epson SureColor SC-P5000 lansert i dag

I dag lanseres storformatsskriveren Epson SureColor SC-P5000, som nå takler 99% av Pantones fargeskala.

SureColor SC-P5000 er en 17-tommers skriver utviklet for prøvetrykk og kunst- og bildeutskrifter. Skriveren erstatter den populære Stylus Pro 4900 og er tilgjengelig i to alternativer: Den ene er beregnet på annonsører, produsenter og designere, og den andre leveres med et LLK-blekksett som er beregnet på profesjonelle fotografer og kunstnere.

SC-P5000 har en rekke nye eller forbedrede funksjoner. Dette omfatter blant annet nye deksler og forseglinger for å begrense støvinntrenging, en forbedret automatisk dysekontroll og en ny renseprosedyre. Skriveren gir forøvrig en dråpestørrelse på 3,5 pl og en oppløsning på 2880 × 1440 dpi. Det nye ultrachrome HDX-blekket skal også gi bedre lysekthet.

– Det spiller ingen rolle om brukerne er produktdesignere, kunstnere eller fotografer – alle ønsker én ting, og det er nøyaktige farger. Fargegjengivelsen til nye SC-P5000 er så nøyaktig at du kan skrive ut i full visshet om å få akkurat de fargene du ønsker. Og du trenger ikke å være ekspert for å få disse resultatene. SC-P5000 er svært enkel å installere og bruke, og den har enestående driftssikkerhet, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

SureColor SC-P5000 er tilgjengelig fra januar 2017 og kommer i fire varianter (fiolett eller LLK, og med eller uten SpectroProofer). Prisen vil ligge på 20.000 kr eks. Mva. uten SpectroProofer og 32.000 kr eks. Mva. inkludert SpectroProoferfor begge versjonene.

www.epson.no

Written By
More from Pål Otnes
Fotografis portfoliopris: Felix Falck-Næss
Felix Falck-Næss er årets vinner av Fotografis Portfoliopris med serien ‹Hunting high...
Read More
0 replies on “Epson SureColor SC-P5000 lansert i dag”