Epson: To nye fotballbilder får premie

Epsons fotokonkurranse om det beste fotballbildet hadde opprinnelig bare en vinner. Epson var imidlertid så fornøyd med at det ble sendt inn mange gode bilder at de har hentet fram to splitter nye Epson Stylus Photo R3000-skrivere som skal deles ut som henholdsvis andre og tredje premie. Hvem det blir får du vite senere i dag.

Juryen må altså samles på nytt, hvilket er enkelt siden den består av Fotografi.nos redaktør Morten M. Løberg og ingen flere.

Epson Stylus Photo R3000 er en kompakt A3-skriver til nærmere 7.000 kroner. Skriveren benytter Epsons Ultrachrome K3-blekk med Vivid Magenta og svart blekk med tre forskjellige tetthetsgrader. Skriveren bruker enten standard foto- eller matt svart og bytter automatisk avhengig av mediet, og skaper sammen med lys svart og lys, lys svart, ekte svarthvitt-bilder.

Vinneren av konkurransen ble kåret mandag og det ble Sebastian Ramsland. Skriverne som nå er satt opp som 2. og 3. premie er “ekstrapremier”, hovedpremien er en tur til Manchester Uniteds hjemmebane Old Trafford. Her er Epsons opplegg for Sebastians besøk i Manchester:

Torsdag 3.november  er alle vinnerne fra de nasjonale konkurransene rundt om i Europa på plass i Manchester og får man komme inn og ta bilder av Manchester Uniteds reservelag med påfølgende vinnermiddag.
Fredag 4.november  får Sebastian møte spillerne på treningsbanen Carrington og de tar siden turen til Old Trafford.
Lørdag 5. november er “Match Day”. Manchester United møter Sunderland.

Written By
More from Redaksjonen
Canons service overtas av Fotocare
Nylig gikk Canons samarbeidspartner i Danmark konkurs, noe som har medført store...
Read More
0 replies on “Epson: To nye fotballbilder får premie”