Epson: Trådløs projeksjon fra iPad

Epson tilbyr nå en gratis applikasjon via App Store som gjør det mulig for brukere av iPad, iPhone og iPod Touch å projisere trådløst.

Applikasjonen kan brukes i forretningsøyemed, som for eksempel til designpresentasjoner utenfor vanlige kontorlokaler, eller i undervisningssituasjoner ettersom flere og flere lærere og elever nå benytter Apple-enheter.

Denne applikasjonen er kompatibel med de fleste av Epsons eksisterende og alle nye projektorer og støtter de fleste filformater, slik at man kan holde presentasjoner ved hjelp av både Word-, Excel-, PowerPoint-, Keynote- og PDF-filer. Man kan dele bilder i både JPEG- og PNG-format.

I tillegg til å være lett tilgjengelig er applikasjonen svært enkelt å bruke. Den har innebygd fjernkontrollfunksjon, slik at presentasjoner eller undervisningstimer kan gjennomføres direkte fra en iPad, iPhone eller iPod Touch. Ved hjelp av fjernkontrollen kan man raskt og enkelt søke etter tilgjengelige projektorer. Med de intuitive kontrollene kan man justere volumet, styre dempefunksjonen og også fryse fremvisningen.

Frederic Haton, produktsjef for projektorer hos Epson Europe, sier: “Vi har stor tro på denne applikasjonen, og mener at den reflekterer endringene i hvordan virksomheter og skoler nå deler informasjon. Man går mer og mer i retning av å bruke en rekke ulike enheter når man presenterer, og derfor ville vi gjøre dette mulig på en enkel måte. Som ledende produsent av projektorer satser vi sterkt på innovasjon, og dette er enda et eksempel på hvordan vi har klart å beholde vår posisjon som markedsledende så lenge.”

iOS-applikasjonen for nettverksprojeksjon kan lastes ned gratis fra Apples applikasjonsbutikk App Store fra 1. desember.

Tags from the story
, , ,
Mer fra Morten M. Løberg

Hva er definisjonen på kunstfoto?

Jeg ble for en tid siden oppfordret av en fotokunstner til å...
Les mer