Er du Wildlife Photographer of the Year 2014?

Foto: Greg du Toit

Det er ikke hvem som helst som står bak konkurransen Wildlife Photographer of the Year. Natural History Museum i London og BBC Worldwide arrangerer konkurransen som i år fyller 50 år. Fristen for årets innsendelse er 27. februar.

© Pål Hermansen. Wildlife Photographer of the Year is co-owned by the Natural History Museum and BBC Worldwide.
© Pål Hermansen. Wildlife Photographer of the Year is co-owned by the Natural History Museum and BBC Worldwide.

Konkurransen er åpen for både amatører og profesjonelle fotografer. I fjor var det Greg du Toit fra Sør Afrika som vant hovedpremien for sitt bilde «Essence of Elephants» I fjorårets konkurranse utmerket også to nordmenn seg. Pål Hermansen gikk helt til topps i kategorien Urban Landscape med bildet ”Life After Rust”. I tillegg fikk Sander Lødøens bilde “Catch of the Day” andreplassen i kategorien Young Wildlife Photographer of the Year (11-14 år). Flere norske fotografer har også utmerket seg i tidligere års konkurranse.

Det er 18 forskjellige kategorier, og hele 4 kategorier for deltakere under 17 år. Deltakerne konkurrerer om en av to hovedtitler. Prispotten har en verdi av 50.000 pund. I tillegg er det muligheter for å delta i en utstilling som åpner i The Natural History Museum i London og som senere turnerer fem kontinenter.

Fristen for innsendelse er 27. februar 2014.

www.wildlifephotographeroftheyear.com

Tags from the story
,
More from Kristin Skåmedal
Årets første Fotografi ute nå – med fokus på naturfotografi
I årets første Fotografi er temaet «natur» og vi har tatt en...
Read More
0 replies on “Er du Wildlife Photographer of the Year 2014?”