Erlend B. Engers Human/Nature på Saga Galleri

Pairs © Erlend B. Enger

I år presenterer SAGA Galleri en sommerutstilling med en av norges mest kjente fagfotografer. Erlend B. Enger har jobbet som fotograf i rundt 25 år og driver Fotograf Eidsmo på Melhus.

Erlend B. Enger har vunnet et utall priser både i Norge og i utlandet for sine kunstfotografier. Han er en aktiv medlem av Norges Fotografforbund og det er nok mange fotointeresserte mennesker i hele Norge som vil ønske denne utstillingen velkommen.

Erlends arbeid viser spennende måte å se ting på. Den verden han fanger gjennom kameralinsen er poetisk, sårt, og overraskende. Han skaper små steiner om til fjell i et månelandskap, han viser oss aktbilder hvor han har formet sin modell med en skulptørs verdighet. Hans serie med trær, visker om et indre landskap vi alle kan kjenne oss igjen i.

Utstillingen viser verker skap gjennom 23 år. Det gir oss et unikt innblikk i hans utvikling som kunster og det er imponerende å se at fotografen, helt fra sin spede start, er utilslørt tilstede i sine verker.

Human/Nature er kuratert av Elisabeth N. Aanes i samarbeid med fotografen og åpner i dag, torsdag 11. juni kl 19 og henger frem til 20. august

https://instagram.com/sagainderoy/

Tags from the story
Written By
More from Redaksjonen
Andrea Gjestvang og Bjørn Opsahl til PhotoCamp
De neste dagene kan du få med deg en rekke foredrag med...
Read More
0 replies on “Erlend B. Engers Human/Nature på Saga Galleri”