Foto-Norge er en seier for alle fotografer

Hvem skal Foto-Norge være synlige for? Målgruppa er ikke mannen i gata, men i første rekke de som er medlem i en fotografisk forening eller organisasjon, skriver leder Rolf Schesvold i et innlegg her på Fotografi.no.

“At disse har fått en felles plattform er i grunnen en seier for alle. Dette har vært forsøkt i nesten trettifem år uten å lykkes før nå. Med dette som bakgrunn synes jeg det var helt riktig å slå på stortromme da Foto-Norge ble offentliggjort”, skriver Schjesvold som foruten å være leder i Foto-Norge også leder den største av grunnorganisasjonene, nemlig Norges fotografforbund.

Nyttig debatt

Også Schjesvold medgir at Foto-Norge i ettertid har  jobbet mest i det stille, men: “Det er bedre å presentere oss de gangene vi har noe å si, enn å gå offensivt ut uten å kunne vise til noe konkret. Vi har markert oss dette året på de arrangementer og i de forum hvor det har vært naturlig, det vil si der hvor fotografiet markeres generelt på tvers av grenser som tidligere var sterkt synlige”.

Schjesvold setter pris på debatten i kjølvannet av Fotografi.nos publiserte kommentarartikkelen “Er Foto-Norge et supperåd?”. “Diskusjon og kommentarer på nett gir oss tilbakemeldinger på hva andre synes. Også det er nyttig å ta med seg videre”, skriver han.

Les Rolf Schjesvolds kommentar og hele debatten her.

Tags from the story
More from Morten M. Løberg
Lyssterk vidvinkel for Olympus Pen
Olympus utvider tilbudet objektiver til sine kompakte systemkameraer.
Read More
0 replies on “Foto-Norge er en seier for alle fotografer”