Fotografi nå også på nettbrett

Fotografi ønsker å skape gode plattformer for å vise fotografi, noe vi har gjort i over 40 år. Vi lanserer derfor nå bladet på nettbrett, og er du abonnent får du full tilgang til vårt arkiv inkludert i ditt abonnement.

Nettbrett

Med siste utgave av Fotografi lanserer vi en nyhet som gjør at du også kan lese vårt magasin digitalt. Her kan du kjøpe enkeltnummer eller digitalt abonnement, og alle eksisterende blad-abonnenter får også tilgang til hele vårt arkiv. Løsningen er tilgjengelig for både iPad og Androidbaserte nettbrett, og er allerede oppe og går når du leser dette. Vi vil stadig legge ut eldre utgaver slik at du som leser når som helst kan gjøre dypdykk i vårt stadig voksende arkiv.

Foreløpig ligger bare fjoråret ute, men vi vil fortløpende laste opp eldre utgaver, og alle bladene er søkbare allerede før du logger inn eller kjøper utgaver. Det betyr at man enkelt kan søke etter eldre artikler om man ønsker å kjøpe et spesifikt nummer av bladet. Søkefunksjonen finner du øverst til høyre når du har startet vår app.

Er du abonnenet på bladet må du registrere deg for å få tilgang. Slik gjør du det:

• Søk opp og last ned vår app «Fotografi»
• Opprett en konto i app’en
• Logg inn
• Klikk på «Aktivér papirabonnement»
• Skriv in ditt kundenummer
• Bladene låses opp og blir tilgjengelig i ditt bibliotek

Du må altså ha ditt abonementsnummer for å få tilgang. Abonementsnummeret finner du på plasten som bladet er pakket inn i eller på siste giro du har mottatt fra oss. Om du ikke har dette tilgjengelig kan du sende en forespørsel til vår kundeservice på fotografi@kundetjeneste.no.

Ønsker du å abonnere på både blad og få tilgang på vår app, kan du bestille et abonnement på våre nettsider. Brukerbasen oppdateres et par ganger om dagen, så det kan ta en dag før du får digital tilgang når du bestiller vi vår nettside. Digitale bonnement som bestilles i app’en gir umiddelbar tilgang til vårt digitale arkiv.

Abonnement bestiller du her.

Tags from the story
, ,
Written By
More from Pål Otnes
Hjelp oss å bli bedre
Vi i Fotografi vil gjerne høre hva du synes om bladet vårt....
Read More
0 replies on “Fotografi nå også på nettbrett”