Fotografiprisen 2013 til Erik Almås

Fotografen Erik Almås er tildelt Fotografiprisen 2013 – Norske fagfotografers fonds hederspris.

Erik Almås er norsk fotograf bosatt i Los Angeles og som har gjort stor suksess som reklamefotograf i USA. Internasjonale selskaper som Toyota, Microsoft og American Airlines står på kundelista hans.

Fotografiprisen, som deles ut av Norske fagfotografers fond (NFF), er den gjeveste fotoprisen i Norge. Det er en hederspris, vi kan sammenligne den med Spelemannprisens hederspris eller Brageprisen. Fotografiprisen har tidligere blitt tildelt blant andre Morten Krogvold, Knut Bry, Jonas Bendiksen, Agnethe Brun og Rune Johansen, som var den siste som mottok prisen i 2011. Prisen er på 100.000 kroner.

Stående applaus for Erik Almås da han mottok Fotografiprisen 2013 under Nordic Light – kanskje ikke minst fordi han på sparket donerte 25.000 kroner av prisen til den som vinner fotokonkurransen for beste unge fotograf. (Foto: Morten M. Løberg)
Stående applaus for Erik Almås da han mottok Fotografiprisen 2013 under Nordic Light – kanskje ikke minst fordi han på sparket donerte 25.000 kroner av prisen til den som kåres til beste fotostudent under Nordic Light. (Foto: Morten M. Løberg)
Foto: Erik Almås
Foto: Erik Almås
Foto: Erik Almås
Foto: Erik Almås
Foto: Erik Almås
Foto: Erik Almås

 

 

More from Morten M. Løberg
Adobe slipper betaversjon av Photoshop CS6
Det er klart for en betydelig oppgradering av Adobe Photoshop. Vesjon CS6...
Read More
0 replies on “Fotografiprisen 2013 til Erik Almås”