Fotografis Portfoliopris 2017

Vinner av Fotografis Portfoliopris 2017 © Adrian Ørn Johansen

I fjor forandret Fotografis mangeårige konkurranse “Årets fotograf” ham og Adrian Øhrn Johansen vant den aller første portfolioprisen. Responsen var overveldende og vi inviterer nå til Fotografis Portfoliopris 2017.

Fotografi har i flere år arrangert konkurransen “Årets fotograf”, og kvaliteten på bidragene har stadig økt. Derfor følte vi at det var på tide å utvide konkurransen på en måte som kan bidra til å støtte fotografer og deres prosjekter på en ny måte. Vi inviterer derfor våre lesere til å levere inn portfolioer bestående av 5-15 bilder, samt en prosjektbeskrivelse på 3000 tegn til Fotografis Portfoliopris 2017.

Fotografistipendet
For å hjelpe frem talenter har vi også opprettet Fotografistipendet, en  engangssum på 10.000 kroner som tildeles vinneren av portfolioprisen. Vi håper med dette at vi kan gi gode prosjekter hjelp til å bli realiserert i publikasjoner eller utstillinger.

Vi vil fremdeles ha en ekstern jury som også vil plukke ut flere portfolioer som vil bli presentert i en spesialutgave av Fotografi. Spesialutgaven kommer ut samtidig med utstillingsåpningen 1. desember 2017 på Galleri Cyan i Oslo.

Årets jury består av
Ellen K. Willas: Innehaver av galleriet Willas Contemporary
Hans-Olav Forsang: Fotograf og tidligere bilderedaktør i VG
Adrian Øhrn Johansen: Fotograf og fjorårets vinner av Fotografis Portfoliopris

Regler for Fotografis Portfoliopris
En portfolio skal bestå av 5 til 15 bilder. Sammen med bildene skal det leveres en tekst eller prosjektbeskrivelse på ca. 3000 tegn samt en kort bio. Hver deltager kan levere opp til 3 ulike portfolioer. Konkurransen vil bli juryert én gang i året.

Frist for innlevering: 20. september 2017
Sendes: portfolio@fotografi.no
Spesifikasjoner: Lagre bildene som jpg-filer i beste kvalitet med 300 dpi oppløsning og 30-40cm langs den lengste siden. Bildene som leveres må ha høy nok kvalitet til å kunne brukes til trykk. Filene kan enten legges direkte i mailen eller sendes via Dropbox, Filetransfer eller lignende.

Written By
More from Pål Otnes
Bredt fokus på Norsk Naturfotofestival
8. til 10. mars er det igjen tid for Norsk Naturfotofestival på...
Read More
0 replies on “Fotografis Portfoliopris 2017”