Fotografis portfoliopris 2023

Fra serien "Kjære Anna" av Marte Gundersen.

Bli sett av de beste folkene i bransjen! Fotografi har som ambisjon å vise det beste av nordisk fotografi og gjennom Fotografis Portfoliopris ønsker vi å løfte frem nye prosjekter og nye stemmer. Her finner du det du trenger å vite av regler og frister.

Hvert år velger en ekstern jury ut årets beste portfolioer som vil bli presentert i Fotografi nummer to 2023. I år arrangeres Fotografis Portfoliopris i samarbeid med Preus museum, der årets vinner vil få produsert en utstilling med vinnerbidragene som vises på Fotografiets dag i august 2023. Vinneren får dekket produksjon av utstillingen, samt festivalpass for to.

Vår hovedsponsor foto.no gir også et gavekort på 5.000 kroner til vinneren. Portfolioutgaven av Fotografi lanseres på Ingensteds i april 2023, der alle utvalgte bidragene fra konkurransen vil bli presentert av fotografene.

Konkurransen er åpen for alle nordiske fotografer, fotografer basert i Norden, eller som jobber med en nordisk tematikk. Prosjektene må være av nyere dato og vi oppfordrer spesielt studenter og nyutdannede fotografer til å søke! Konkurransen vil bli juryert én gang i året.

Innsendingen åpnes 1. oktober 2022
Frist for innlevering:1. februar 2023
Sendes: portfolio@fotografi.no

Spesifikasjoner: Lagre bildene som jpg-filer i beste kvalitet med 300 dpi oppløsning og 30-40cm langs den lengste siden. Bildene som leveres må ha høy nok kvalitet til å kunne brukes til trykk. Filene kan enten legges direkte i mailen eller sendes via Dropbox, Filetransfer eller lignende.

Følg med på www.fotografi.no/fotografis-portfoliopris for oppdatert informasjon.

Hovedsponsor for Fotografis Portfoliopris er foto.no.

Tags from the story
Written By
More from Redaksjonen
Foto.no kjøper Interfoto
Små marginer har resultert i stadig færre fotoforhandlere. Nå slår to av...
Read More
0 replies on “Fotografis portfoliopris 2023”