Fotokonkurranse: Ta det beste fotballbildet

Oppgaven er enkelt: Ta det beste fotballbildet! Det bør være bedre enn dette. (Foto: Morten M. Løberg)

Epson, Fotografi og Manchester United inviterer til stor fotokonkurranse: Ta det beste fotballbildet.

Epson inngikk tidligere i år en sponsoravtale med en av verdens ledende fotballklubber, Manchester United. I den anledning inviterer Epson, i samarbeid med Fotografi og Fotografi.no, til fotokonkurranse med tema «Det beste fotballbildet». Premien er en tur til Manchester, med blant annet privatundervisning i fotballfotografering med Manchester Uniteds egen fotograf, John Peters. Vinneren får også være tilstede under trening med spillerne på laget treningsbane Carrington like utenfor Manchester. Vinneren får også to billetter til  Manchester Uniteds hjemmekamp mot Sunderland 5. november, og en Epson Stylus Photo R3000-skriver til nærmere 7.000 kroner.

Epson har inngått en sponsoravtale med Manchester United. Her hjemmearenaen Old Trafford, en kjent fasade for mange norske fotballfans. (Foto: Morten M. Løberg)

Manchester United er ikke minst kjent i Norge takket være nåværende Molde-trener Ole Gunnar Solskjær som spilte for United fra 1996 til 2007.

Ditt beste fotballbilde trenger ikke være fra noen toppkamp

Send oss ditt beste fotballbilde som viser hva du kan bak kameraet. Det kan være fra ditt lokale lag,  sammen med venner i parken eller  barn eller barnebarn som spiller fotball i hagen.

Når du har valgt bildet ditt, lagrer du det med fullt navn og kontrollerer at filen ikke er større enn 1 MB. Deretter sender du det som et vedlegg i en e-postmelding, som også må inneholde navn, fødselsdato, postadresse og e-postadresse. Send meldingen til redweb@fotografi.no. Siste frist for mottak av bidrag er 15. oktober 2011. Les mer om konkurransen og fullstendige konkurranseregler her.

Vinneren av Epsons fotokonkurranse får blant annet privatundervisning med de beste fotograferingstipsene fra Manchester Uniteds egen fotograf John Peters. (Foto: Morten M. Løberg)
More from Morten M. Løberg
Hvem er best: Nikon eller Canon?
Hvilket kamera er best av Nikon D800 og Canon EOS 5D Mark...
Read More
0 replies on “Fotokonkurranse: Ta det beste fotballbildet”