Fotomessen åpner i dag

Fra Fotomessen i fjor. (Foto: Morten M. Løberg)

Norges største fotomesse åpner på Lillestrøm fredag kl. 11.00.

Fra Fotomessen i fjor. (Foto: Morten M. Løberg)

 

I tillegg til varemesse vil det være mer enn 50 seminarer fra to scener. Fotomessen presenterer også flere hundre meter fotoutstillinger fra kjente norske og internasjonale fotografer. Blant de som kommer til Fotomessen finner vi Espen Rasmussen, Damian Heinisch og Hans Olav Forsang.

En av disse utstillingene viser et unikt samarbeid mellom den norske reklamefotografen Pål Laukli og popstjernen Maya Vik. Et seks måneders langt prosjekt resulterte i tolv bilder som hver veier 130 kilo og er tre meter brede og to meter høye.

En av Norges beste natur- og dyrefotografer – Tom Schandy – skal fortelle om hvordan han nærmer seg dyr som leoparder og isbjørner.

På Fotomessen får de besøkende muligheter til å utvikle sine egne fotokunnskaper. Blant annet kan du lære å fotografere i studio, bildebehandle i Photoshop, ta bedre landskapsbilder og bryllupsbilder og få de beste verktøyene for å holde orden på, redigere og dele bilder.

– Vi vet at kunnskapstørsten er stor blant alle fotointeresserte. Derfor har vi lagt stor vekt på aktiviteter. De besøkende får mulighet til å kjenne på nye produkter, stille spørsmål til de profesjonelle og lytte til seminarer der flere av Norges mest fremgangsrike fotografer forteller om sine knep for å ta bedre bilder, sier Magnus Winter, prosjektleder for Fotomessen.

Fotomessen holder åpent i tre dager, 2.–4. mars. Antallet besøkende beregnes til omkring 30 000 personer sammen med parallellmessen Reiseliv. Fotomessen er Norges største møteplass for fotointeresserte. Messen holdes på Norges Varemesse i Lillestrøm.

Nærmere opplysninger finner du på www.fotomessen.com.

Tags from the story
, , , ,
More from Morten M. Løberg
Workshop: Bygg din egen karriere som fotograf
Hvordan bygge opp en karriere som profesjonell fotograf? Fotoredaktør for verdens største...
Read More
0 replies on “Fotomessen åpner i dag”