Fotouke i Arendal

Medlemmer av Arendal fotoklubb gjør klar til utstilling. (Foto: Vidar Hoel)

Onsdag 3. oktober drar Arendal fotoklubb i gang halvannen uke med utstillinger, kurs og foredrag. Blant foredragsholderne er reportasjefotografen Johnny Haglund og naturfotografen Roger Brendhagen.

Medlemmer av Arendal fotoklubb gjør klar til utstilling. (Foto: Vidar Hoel)

Haglund kan du høre trorsdag kvelds i Arendal bibliotek. Siden 1988 har han reist til de mest avsidesliggende strøk og levert artikler og reportasjer til ulike magasin og aviser verden over. Her hjemme er han bl.a. bidragsyter til Vi Menn. Han har også gitt ut fotobøker fra sine reiser.

Alf-Georg Dannevig holder et fotohistorisk foredrag med tema «Det tapte tiår» i biblioteket onsdag kveld. Publikum kan se fram til en rekke spennende bilder fra Arendal og å høre historiene omkring disse. Bildene er hentet fra fotograf Dannevigs rikholdige arkiv, fra over 100 år tilbake i tid og frem til nåtida.

Mesteparten av programmet skjer i biblioteket. Hit kommer også Kåre Hansen, naturfotograf fra Froland med en spesiell interesse for stor rovfugl og rovdyr, vil vise bilder og fortelle om sine turer. Han reiser jevnlig på fotosafari i Norden, og fra sommerens turer har han bl.a. bjørne- og ørnebilder.

Roger Brendhagen viser bilder lørdag 13. oktober. Brendhagen har lang erfaring som naturfotograf, med artikler og bilder i Vi Menn, Aftenposten og A-magasinet, i tillegg til en rekke europeiske aviser og magasiner. Han har hatt flere fotoutstillinger de siste årene med motiver fra Antarktis i sør til Svalbard i nord..

Arendal fotoklubb presenterer tre fotoutstillinger i løpet av arrangementet. I biblioteket vises «Gjennom et vindu», i Amfi Arena vises «Trær i tanga» og Strand kafé, Café Victor og M/S Kolbjørn viser bilder fra Arendal.

 

Du finner fullstendig program på hjemmesiden til Arendal fotoklubb.

More from Morten M. Løberg
Herdis Maria Siegert død
Fotokunstner og tidligere vinner av Fotografiprisen Herdis Maria Siegert er død. Det...
Read More
0 replies on “Fotouke i Arendal”