FotoVideo årets servicebedrift i Oslo

Oslo handelstandsforening har utpekt FotoVideo til Årets handels- og servicebedrift i konkurranse med blant andre Clas Ohlson, Storo Storsenter,  Mester Grønn,  Tanum og XXL.

Gründer og administrerende direktør Roar Sandvik tok stolt og glad imot prisen Årets Handels- og Servicebedrift i Oslo 2011 sammen med kollegaer i går kveld.

Årets Handels- og Servicebedrift deles ut hvert år på bakgrunn av bedriftens prestasjoner det foregående året. Hensikten er å stimulere til økt kvalitet, høyere servicenivå og mer kunnskap i handels- og servicenæringen. Oslo kommune, Aftenposten, Nordea og OHF står bak prisen.
Byutviklingsbyråd Bård Folke Fredriksen delte ut prisen på OHFs sommerfest 15. juni og leste opp juryens begrunnelse:
FotoVideo har med butikken i Møllergata 4 og nettbutikken, utviklet seg til å bli en av landets største og beste butikker innen sin bransje. Gjennom et bredt vareutvalg, kvalitetsprodukter, god service og fagkunnskap, har FotoVideo opparbeidet seg mer enn 50 000 aktive og engasjerte kunder.

Selv om FotoVideo ikke har den beste beliggenheten i Oslo sentrum, så har de gjort seg attraktive med en moderne og makeløs butikk som blant annet rommer en spennende varepresentasjon, egen bildeproduksjon, serviceverksted, fotokafé med utstillinger og konkurranser, og lokaler til et omfattende og populært kursprogram. FotoVideo tiltrekker seg også kunder via en informativ og brukervennlig hjemmeside, og produktprisen er den samme om du handler i butikk, per telefon eller på nett.

Årets vinner synliggjør seg via nye og utradisjonelle markedsføringskanaler som sosiale medier, på arrangement og festivaler, og besørger et godt omdømme med god kundebehandling.  Vinnerbedriften likebehandler kunden – alt fra hobbyfotografen til den profesjonelle – og har et tilstedeværende og kunnskapsrikt personale som sørger for tett oppfølging av kundene.
FotoVideo kan vise til økt omsetning og høy kundelojalitet. De har investert betydelig i sine lokaler, blant annet gjennomført et stort sikkerhetsprosjekt. Bedriften har en positiv utvikling, og målet er å bli den ledende aktøren i Norden med hovedvekt på foto og video. Gründer og administrerende direktør, Roar Sandvik, er beredt på å møte konkurranse i markedet med profesjonalitet og fagkompetanse.
Tags from the story
More from Morten M. Løberg
Møt rockefotografen Lynn Goldsmith
Bilder Nordic og Norwegian Wood til et unikt foredrag om rockens historie...
Read More
0 replies on “FotoVideo årets servicebedrift i Oslo”