Fujifilm x100 går i sort

Fujifilm x100 pløyet ny grunn med sin kompakte form, gode bildekvalitet og retrofølelse, og for mange var dette en god mulighet for å få seg en “fattigmanns-Leica”. Nå kommer klassikeren også i sort, som kan gi deg den ultimate gatefoto-følelsen.

Fujifilm x100 black edition

Det er ingen tvil om at Fujifilm har gjort en svært vellykket satsning på kvalitetskameraer for entusiaster, og de revolusjonerte kompaktkameramarkedet da de introduserte X100 for snart tre år siden. Etterfølgeren fortsetter seiersrekken, og nå får du også den opprinnelige x100 i sort med en eksklusiv utstyrspakke på kjøpet.

Fotografis tekniske redaktør Toralf Sandåker uttalte følgende om Fujifilm x100:
“Kvalitetsmessig er det liten grunn til å velge Fujifilm X100 fremfor X100S. Så lenge du får kjøpt begge, er det prisen som frister. I praksis vil du ikke merke mye forskjell på bildene, og mange som eier en X100 synes forbedringene er for få til å bytte det ut med X100S. Her er bildekvalitet på høyde med de beste av speilrefleksene, en søker bare Fujifilm selv topper, betjening som gir mening for bevisste fotografer, og det samme lyssterke vidvinkelobjektivet. Kort sagt, en klassiker som skiller seg ut fra mengden.”

Den sorte varianten kommer i et begrenset opplag på 10.000 eksemplarer og inneholder kamerahus, skinnveske, solblender, uv-filter og adapterring. Alt i en sort og elegant eske. Veiledende utsalgspris er 5.995,-

www.fujifilm-x.com/x100black/en/

Tags from the story
Skrevet av
Mer fra Pål Otnes

Foto for Kongo

Avgangsstudentene på fotografilinjen ved Norges Kreative Høyskole har, i samarbeid med National...
Les mer