Gomnæs og Fandango til Tinagent

De to fotografene Jørgen Gomnæs (28) og Sigurd Fandango (24) er innlemmet i stallen til Tinagent som som teller ti fotografer.

Foto: Jørgen Gomnæs

– Det har vært en omstendelig prosess å finne frem til nye fotografene som vi ønsket å satse på. Valget falt på en utpreget feinschmecker innen mote og skjønnhet, samt et annet supertalent innen dokumentar- og portrettgenren. Vi gleder oss til samarbeidet med disse to unike fotografene, sier partnerne Cathrine Sigurdsen og Tina Holth i fotobyrået Tinagent.

Jørgen Gomnæs (28) er motefotograf med bakgrunn fra Los Angeles hvor han en tid jobbet i mørkerommet til legenden Helmut Newton. Gomnæs har nylig flyttet hjem til Norge etter en periode i London, og har den siste tiden levert moteserier til  bl.a. Elle, D2 og Personae. Hans paparazzi-aktige fotoserie av Petter Northug for Choice Magazine vakte oppsikt da den ble publisert i 2010. Om Jørgen Gomnæs er det blitt sagt han er av de fotografene som har en unik kombinasjon av teknikk og referanser fra klassisk tradisjon som han kombinerer med ny og kreativ ”twist”.

Sigurd Fandango (24) startet i magasinet =Oslo. Han har tross sin korte karriere allerede rukket å bli fast bildeleverandør på oppdrag for bl.a. D2, Nationaltheatret,  Forlaget Press, og senest nå i julen for Aftenposten med store bildereportasjer om Afrikas nye middelklasse. I 2010 høstet han gull i ”Gullsnitt” i kategorien portrett. Sigurd er dessuten den eneste i Tinagents nye team med eget band; Go Fandango, hvor han er vokalist.

Tags from the story
, , ,
More from Morten M. Løberg
Nordmann til topps i internasjonal naturfotokonkurranse
Eirik Grønningsæter fra Molde tok førstepremie i kategorien dyreportrett i naturfotokonkurransen Wildlife...
Read More
0 replies on “Gomnæs og Fandango til Tinagent”