GoPro Hero+, nå med touchscreen

GoPro lanserete i dag et kamera med touchscreen. Hero+ LCD gir deg mulighet til redigering på kameraet og kommer med integrert Wi-Fi.

I en pressemelding opplyser produsenten i dag at det nye kameraet filmer i HD 1080p60, tar bilder i 8MP og kommer med en smidig touchskjerm for enkel innramming, innstillingskontroll og tilgang til redigeringsfunksjonen.

HERO+ LCD er vanntett ned til 40 meters dyp, kommer med avanserte funksjoner som «HiLight Tagging» og en innebygd funksjon for videoredigering. HiLight Tagging gjør at man kan markere ulike øyeblikk mens man filmer og enkelt finne tilbake til dem senere. Den nye innebygde funksjonen for videoredigering gjør at man kan redigere videoklipp i kameraet og dele dem uten å bruke PC.

– HERO+ LCD er et klart eksempel på at vi fortsatt er fokusert på å levere tilgjengelige høykvalitetsløsninger til alle som vil ha en GoPro, samtidig som vi fortsetter å sprenge grensene for å fange livets ulike øyeblikk med banebrytende teknologi som HERO4 Black, forteller Nick Woodman, gründer og CEO i GoPro, i pressemeldingen. – Enten du er førstegangsbruker eller GoPro-veteran, så er HERO+ LCD en imponerende løsning for å forevige ulike øyeblikk. Den kombinerer GoPros anerkjente bildekvalitet, allsidighet og holdbarhet med Wi-Fi, lang batterilevetid og smidighet takket være berøringsskjermen.

Spesifikasjoner:

• Profesjonell kvalitet med 1080p60 video og 8MP foto
• Touchskjerm for smidig kontroll, forhåndsvisning og avspilling i kameraet
• Innebygget Wi-Fi og Bluetooth gjør at man kan koble til GoPro-appen og en ’Smart Remote’
• HiLight Tagging gjør det mulig å markere bestemte øyeblikk samtidig som man spiller inn eller spiller av film slik at man enklere kan finne dem igjen senere
• Innebygd videoredigering gjør at man kan lage og dele korte klipp uten tilgang til PC
• Slå på kameraet og starte automatisk innspilling ved hjelp av et enkelt tastetrykk gjennom QuikCapture-innstillingen
• Lang batterilevetid gir innspillingstid på omtrent to timer
• Innebygd beskyttelse for enkelhets skyld
• Support for microSD-kort (minst Class 10 eller UHS-I) opptil 64GB

Prisen er foreløpig ikke klar, men kameraet blir tilgjengelig 12. juli.

www.gopro.com

Tags from the story
Written By
More from Redaksjonen
Detektiver i egen samling;
Har du hørt om William Henry Fox Talbot (1800-1877)? For de som...
Read More
0 replies on “GoPro Hero+, nå med touchscreen”