Gratis boot camp med Adobe

Adobe Creative Cloud

20.–24. mai kan du følge en rekke foredrag om Adobes kjerneprogrammer online. Så ønsker du en oppdatering på for eksempel Photoshop og Lightroom er det bare å benke seg forran skjermen førstkommende mandag klokken 10.

Adobe Creative Cloud
Adobe Creative Cloud

Adobe kjører hardt på å oppdatere sine brukere på deres nye plattform Creative Cloud, og i den sammenheng inviterer Adobe til gratis online foredrag for en rekke programmer.

– Vi tilbyr spesifike presentasjoner for utvalgte programmer hele uke 21, sier Jess Schyum, som er kommunikasjonsansvarlig for Adobe i Norden. – I etterkant av hver session vil det være mulighet for å stille spørsmål via chat. Presentasjonene vil også være tilgjengelig i etterkant.

Firmaet satser også på tettere oppfølging av brukerne i deres nye abonnement-tjeneste Creative Cloud. Inkludert i den månedlige avgiften er to personlige økter med en representant fra Adobe per år. Kanskje enda bedre er at man får tilgang til opplæringsvideoer fra Kelby Training, en av de fremste tilbyderne av nettbaserte kurs for fotografer og kreative yrkesutøvere. Alle videoene vil være tilgjengelig via brukernes side i Creative Cloud, og mange videoer vil lanseres først via Adobes plattform.

Blant foredragsholderne 20.–24. mai finner du Johan Lopes, Tommi Luhtanen, Max Hagelstam og Anne Andreasson, og du kan velge mellom 20 forskjellige sesjoner.

For fullt program og påmelding, se www.adobe.com/no/event/bootcamp.html

 

Tags from the story
, , , ,
Written By
More from Pål Otnes
Francois Fontaines poetiske filmstills
På fotofestivalen Nordic Lights program skilte ett navn seg ut. Francois Fontaines...
Read More
0 replies on “Gratis boot camp med Adobe”