Gratis foredrag med Emma Hardy

Bilder Nordic School of Photography inviterer til foredrag med den britiske mote, portrett- og kjendisfotografen Emma Hardy. I løpet av kvelden vil du få en innsikt i Emma Hardys fotografiske verden og hennes arbeid, med fokus på det å fange personlighet, menneskelighet og øyeblikk i fotografiet.

© Emma Hardy
© Emma Hardy

«I like the physicality of film. I’m very touched by light, I find it moving, I love that light scores itself onto film… It’s simple really, such a beautiful invention: some celluloid and an exchange between photographer and subject, written in light. And then it’s for the viewer to find something, however small, that resonates.»
– Emma Hardy

Emma Hardy
s fotografi kjennetegnes av en rå men skjør atmosfære og en skjønnhet i det uperfekte. Som tidligere skuespiller fascineres Hardy av menneskers kroppsspråk, interaksjon og oppførsel, noe hun evner å fange på en helt spesiell måte. Hun er hovedsakelig en selvlært fotograf, jobber mest med naturlig lys og foretrekker å arbeide analogt – alt dette er med på å sette fokus på mennesket i fotografiet, og gir arbeidet hennes en gjennomgående følelse av autensitet og ærlighet.

Emma Hardy har hatt kunder som blant andre American Vogue, W magazine, NY times, Vanity Fair, British Telegraph Magazine og Bloomberg. Hun har portrettert blant andre Noomi Rapace, Tilda Swinton, Michael Fassbender og Stella McCartney. I forkant av OL i London 2012 portretterte hun en rekke OL-deltakere og Paralympics-deltakere, som ble samlet i en utstilling på National Portrait Gallery i London.

Tid : Torsdag 12. desember kl. 18.30. Sted: : Elvebakken VGS, Vestre Elvebakke 3, 0182 Oslo.
Du kan melde deg på foredraget her.

www.emmahardy.com

Written By
More from Redaksjonen
Sens & Sans #10 på DogA
Mentorprogrammet Sens & Sans har etterhvert fått lang fartstid og gjennomføres nå for...
Read More
0 replies on “Gratis foredrag med Emma Hardy”