Gratis foredrag med Emma Hardy

Bilder Nordic School of Photography inviterer til foredrag med den britiske mote, portrett- og kjendisfotografen Emma Hardy. I løpet av kvelden vil du få en innsikt i Emma Hardys fotografiske verden og hennes arbeid, med fokus på det å fange personlighet, menneskelighet og øyeblikk i fotografiet.

© Emma Hardy
© Emma Hardy

«I like the physicality of film. I’m very touched by light, I find it moving, I love that light scores itself onto film… It’s simple really, such a beautiful invention: some celluloid and an exchange between photographer and subject, written in light. And then it’s for the viewer to find something, however small, that resonates.»
– Emma Hardy

Emma Hardy
s fotografi kjennetegnes av en rå men skjør atmosfære og en skjønnhet i det uperfekte. Som tidligere skuespiller fascineres Hardy av menneskers kroppsspråk, interaksjon og oppførsel, noe hun evner å fange på en helt spesiell måte. Hun er hovedsakelig en selvlært fotograf, jobber mest med naturlig lys og foretrekker å arbeide analogt – alt dette er med på å sette fokus på mennesket i fotografiet, og gir arbeidet hennes en gjennomgående følelse av autensitet og ærlighet.

Emma Hardy har hatt kunder som blant andre American Vogue, W magazine, NY times, Vanity Fair, British Telegraph Magazine og Bloomberg. Hun har portrettert blant andre Noomi Rapace, Tilda Swinton, Michael Fassbender og Stella McCartney. I forkant av OL i London 2012 portretterte hun en rekke OL-deltakere og Paralympics-deltakere, som ble samlet i en utstilling på National Portrait Gallery i London.

Tid : Torsdag 12. desember kl. 18.30. Sted: : Elvebakken VGS, Vestre Elvebakke 3, 0182 Oslo.
Du kan melde deg på foredraget her.

www.emmahardy.com

Written By
More from Redaksjonen
Husk fristen for Interfoto debutantutstilling
Drømmer du om din egen separatutstilling? Nå har du muligheten! Interfoto, Fotografi...
Read More
0 replies on “Gratis foredrag med Emma Hardy”