Hans Kristian Riise på Fotografiens hus

© Hans Kristian Riise

Hans Kristian Riise gir oss opplevelsen av frihet og reisekultur. Utstillingen “Fjords” er et blikk inn i den vestlandske sommeren og menneskene der. 

Vestlandet – Geiranger, Hardanger og Sogn og Fjordane. Hans Kristian Riise har portrettert menneskene han har møtt på sin vei med sitt 4×5’’ storformatkamera. Det er sommer og en følelse av frihet, med den vakre naturen og cruiseskipene som bakteppe.

Hans Kristian Riise (1975) er utdannet ved The International Center of Photography i New York og Den norske filmskolen på Lillehammer. Han har tidligere stilt ut ved Galleri A minor i Oslo og deltok nylig i utstillingen “Norsk Vår” på Galleri Qvale. Bildeserien Fjords har blant annet blitt vist i The New Yorker Photo Booth, og skal stilles ut i Barcelona høsten 2015. Riise har også deltatt i bokprosjektet “Norsk dokumentarfotografi i dag”.

Utstillingen kan sees på Fotografiens hus Oslo frem til 27. september. 11. september kl. 18.30 arrangeres en artist talk på Fotografiens Hus i forbindelse med Oslo Fotobokfestival.

www.hanskristianriise.com

Tags from the story
,
More from Kristin Skåmedal
Kenneth Enstad vant Årets Fotograf 2015
Kenneth Enstad fra Ålesund tok storeslem. Han vant både årets siste runde...
Read More
0 replies on “Hans Kristian Riise på Fotografiens hus”