Helgens tips: Kulturnatt

Europeiske Identiteter © Marie Sjøvold

En gang i året er det mulig å prøve det omfattende kulturlivet i Oslo – helt gratis. I år er datoen fredag den 13. september, og du kan se spennende utstillinger i institusjoner som Astrup Fearnley museet og Nobels Fredssenter.

Europeiske Identiteter © Marie Sjøvold
Europeiske Identiteter © Marie Sjøvold

Programmet spenner over et vidt felt, og er ikke primært fokusert på fotografi. Men noen godbiter er det mulig å få med seg. Spesielt kan vi anbefale Nobels Fredssenter hvor Marie Sjøvold og Monica Larsen vil holde omvisning i utstillingen Europeiske Identiteter. Det er forøvrig siste helgen denne utstillingen står.

Det er Oslo kommune ved Kulturetaten som står bak Oslo Kulturnatt, i samarbeid med byens offentlige og private institusjoner, kunstnere i alle sjangrer og kulturlivet.

Målsettingen for Oslo kulturnatt er å gi byens befolkning og tilreisende en prøvesmak av det kulturelle mangfoldet og en opplevelse av bredden og kvaliteten i Oslos kulturliv. Kulturnatten er en årlig tradisjon og et fast tilbud til byens befolkning. I år er det niende gang Oslo kulturnatt arrangeres.

Omvisningene i utstillingen Europeiske Identiteter vil starte klokken 19.30 og 20.30.

www.prosjekt-oslokulturnatt.oslo.kommune.no

Written By
More from Pål Otnes
Mars/april-utgaven av Fotografi ute nå
I årets andre nummer kan du blant annet møte Magnus Wennman, en...
Read More
0 replies on “Helgens tips: Kulturnatt”