Helt ny Leica kompakt med ekstrem tele

Leica V-LUX 2 byr på 14,1 megapiksler og 600 mm teleobjektiv.

Leica V-LUX 2 er et nytt kompaktkamera med 14,1 megapixler. Kameraet er utstyrt med et høykvalitets Leica DC-Vario-Elmar 4.5 – 108 mm f/2,8-5,2 ASPH zoomobjektiv (tilsvarer 25-600mm), ideelt for nesten alle fotografiske situasjoner. Alt fra landskapsbilder til detaljerte makrobilder og super-telebilder kan fotograferesmed dette 24x zoomobjektivet. Integrert bildestabilisering motvirker uskarpe bilder som følge av kamerabevegelser og dårlige lysforhold. I tillegg til HD video og mange automatiske funksjoner, blir Leica V-LUX 2 et universalkamera for nesten alle fotografiske øyeblikk.

Høykvalitets optikk, kompakt form og en enkel og intuitiv bruk gjør Leica V-LUX 2 til et spennende kamera. Manuell innstilling av lukkertid og blender gir større kreativ frihet til å skape et eget bildeuttrykk. Menyhjulet tillater rask og enkel valg av de mange forskjellige innstillingene.

Den store 3″ LCD skjermen har en oppløsning på hele 460 000 piksler. Dette gir et meget klart og skarpt bilde og er et godt hjelpemiddel til å vurdere bildekomposisjon og utsnitt før bilde tas, så vel som å vurdere det ferdige resultatet.

Filmfunksjonen på Leica V-LUX 2 tillater opptak i HD kvalitet. De automatiske funksjonene, som ansiktsgjenkjenning, automatiske motivprogrammer og eksponering er alle tilgjengelige for filming sammen med kameraets zoom-funksjon.

Leveres med Adobe Premiere Elements 8.

Leica V-LUX 2 har en veiledende utsalgspris på kr. 6.495 og er tilgjengelig fra oktober 2010.

Tags from the story
More from Morten M. Løberg
Pentax 645D årets beste profesjonelle kameranyhet
EISA har kåret Pentax 645D til årets beste profesjonelle kamera. Fotografi håper...
Read More
0 replies on “Helt ny Leica kompakt med ekstrem tele”