Henning S. Pettersen vant leserbildet i #4

Foto: Henning S. Pettersen

Henning S. Pettersens grafiske motiv fra T-banestasjonen vant denne runden av Leserbildet. Fotografen har i god fotografisk ånd ventet på det øyeblikket da alle brikker faller på plass.

Henning S. Pettersen sier selv om motivet: “Jeg tok det på Gjettum T-bane som er ca 100 meter fra der jeg bor. Jeg pleier å ta T-banen til og fra jobb hver dag og går gjennom denne undergangen daglig. Denne ettermiddagen var jeg på vei til butikken og hadde kamera i lomma. Jeg la merke til hvordan skyggene dannet et veldig fint mønster på veggen og ønsket å ta et bilde av det. Da kom det plutselig en mann med en kledelig hatt gående mot meg og jeg ventet til silhuetten hans var på riktig plass. Heldigvis var det to andre personer i den andre åpningen samtidig.”

Forside-WilseLeserbildet er Fotografis uhøytidelig konkurranse. Alle kan delta med opptil seks bilder i hver runde. Det er ingen frist for å søke, juryen velger ut blant de bildene som har kommet inn siden forrige juryering. Vinnerbildet presenteres i bladet og vinneren mottar også praktboken “Wilse – mitt Norge” fra forlaget Press. Vi viser forøvrig også de beste bidragene her på nett.

Les her hvordan du kan delta i konkurransen.
Her kan du se de andre bildene som var med i vurderingen i Fotografi #4 2016:

Tags from the story
,
More from Kristin Skåmedal
Ny fotokonkurranse: Felix Schoeller Photo Award
Nok en ny internasjonal fotokonkurranse har sett dagens lys. Felix Schoeller Photo Awards...
Read More
0 replies on “Henning S. Pettersen vant leserbildet i #4”