Høsten har kommet til Leserbildet

"Myrull i solnedgang" Foto: Line Hårklau

Line Hårklau vant årets siste Leserbildet med et stemningsfullt høstbilde fra vakre Jølster.

Høsten er for mange en travel tid, dagene blir kortere og ukene går fort. Vi fikk inn mange forskjellige bidrag til denne runden, men Line Hårklaus fjellmotiv ga den rette høstfølelsen. Lyset er vakkert og fargene er varme og fine, myrullen vaier i vinden og skaper stemning. Motivet får oss til å lengte til fjellet. Line sier selv om bildet:

«Bildet ble tatt på toppen av Bjørsetfjellet i Jølster i august. Jeg reiste hjem til Jølster for å gå en uke i fjellene rundt Jølstravatnet, og det var på ingen måte selvsagt at været skulle slå til. Men det ble rett og slett en vandring fra et postkort til et annet. Og dette var et av de øyeblikkene jeg alltid venter på. Når sola nesten har sunket ned bak fjellene, men noen av strålene henger igjen. Lyset ble utrolig vakkert i møte med høstfargene og myrullen som vaiet i brisen. Da gjenstod det bare for meg å prøve å fange det hele med kameraet.»

Leserbildet er Fotografis uhøytidelig leser-konkurranse hvor alle kan delta med opptil seks bilder i hver runde. Det er ingen frist for å sende inn bilder, juryen velger ut blant de bildene som har kommet inn siden forrige juryering.

Forside-WilseVinnerbildet presenteres i bladet og vinneren mottar også praktboken «Wilse – mitt Norge» fra forlaget Press. Vi viser forøvrig også de beste bidragene her på nett.

Les her hvordan du kan delta i konkurransen.

Her kan du se noean av de andre bildene som var denne runden av Leserbildet:

Tags from the story
,
More from Kristin Skåmedal
Dev Dhunsi er årets vinner av Portfolioprisen
Dev Dhunsi er årets vinner av Fotografis portfoliopris 2018. 22-åringen fra Trondheim...
Read More
0 replies on “Høsten har kommet til Leserbildet”