“Høstutstilling” i Arendal fotoklubb

Fra venstre: Roar Laugerud, Lars Albert Albertsen og Helene Schei er noen av klubbmedlemmene som skal stille ut bildene sine.

Arendal fotoklubb presenterer de beste bildene fra sine medlemmer under en pågående høstutstilling i Arendal bibliotek. Utstillingen er åpen ut måneden.Arendal Fotoklubb ønsket å arrangere kunstutstilling med lokalt snitt for å være synlig i lokalmiljøet og for å ha et felles mål å jobbe mot. Klubben har god oppslutning og 19 medlemmer ønsket denne gang å stille ut sine bilder. Bildene viser et stort mangfold og mange av bildene er motiver fra Arendal og omegn.

I kveld er publikum invitert på en ”utekveld” utenfor biblioteket, der man kan delta som fotograf ved en fotoshoot og få fotoveiledning  av klubbens medlemmer.

Arendal Fotoklubb ble stiftet i 2007 og har i dag 25 registrerte medlemmer, men flere er innom våre møtekvelder og aktiviteter. Klubbmedlemmene møtes to tirsdager i
måneden for klubbaktiviteter – der større og mindre fotoutflukter, interessante foredrag, samt bildefremvisninger står i fokus.

Åpningstider – Arendal Bibliotek:
Mandag – Torsdag: 09.00 – 19.00
Fredag: 09.00 – 16.00
Lørdag: 10.00 – 15.00

Klubbens hjemmeside: www.arendalfotoklubb.no

Fra venstre: Roar Laugerud, Lars Albert Albertsen og Helene Schei er noen av klubbmedlemmene som skal stille ut bildene sine. (Foto: Vidar Hoel)
Tags from the story
More from Morten M. Løberg
National Geographic – stipendiater til Nordic Light
Nordic Light skal i år vise tre fotografer fra National Geographics program...
Read More
0 replies on ““Høstutstilling” i Arendal fotoklubb”