Husk fristen for Interfoto debutantutstilling

© Urzula Tarasiewicz

Drømmer du om din egen separatutstilling? Nå har du muligheten! Interfoto, Fotografi og Bølgen & Moi søker fotografer til Interfoto. Debutantutstilling #18, innleveringsfrist 31. august

© Urzula Tarasiewicz
© Urzula Tarasiewicz

Interfoto Debutantutstilling er et samarbeid mellom Interfoto, Bølgen & Moi og Fotograf, og er en nasjonal fotokonkurranse for ferske fotografer og fototalenter. Konkurransen er åpen for norske fotografer og fotografer bosatt i Norge. Publikum kan være med og stemme frem hvilken fotograf de synes skal vinne Interfoto Debutantutstilling. Vinneren får stille ut bildene sine på Bølgen & Moi på Briskeby i Oslo. Utstillingen varer i ca. 6 måneder.

Til førstejuryering sender fotografene inn 10-12 digitale bilder til marked@interfoto.no, merket debutantutstilling. En fagjury velger ut bildeseriene som oppfyller kriteriene for konkurransen, samt generelle kvalitetskrav. Fagjuryen er sammensatt av fotografer og representanter fra Interfoto, Bølgen & Moi og Fotografi.

Bildeseriene som blir antatt til andrejuryering publiseres på nettsiden til Interfoto Debutantutstilling i løpet av første uken i september. Frem til 15. september kan alle være med og stemme på bildeseriene de synes er best.

Til tredje og siste juryering kontaktes fotografene som har fått flest stemmer av folkejuryen. Fotografene sender inn/leverer printkopier i A4-størrelse til Interfoto, Drammensveien 130, 0277 Oslo innen 25. september 2013. Bildene merkes «Debutantutstilling». Basert på printkopiene, kårer fagjuryen den endelige vinneren av Interfoto Debutantutstilling #18.

Innsendingsfrist til første runde er 25. august og vinneren vil bli annonsert 1. oktober 2013.

Spørsmål kan rettes til Jorunn Sjølli, tlf. 91 00 37 88, eller epost jorunn@interfoto.no.

debutantutstilling.interfoto.no

Written By
More from Redaksjonen
Canon på tur
I dag starter en minifestival hos Scandinavian Photo i Oslo. Her kan...
Read More
0 replies on “Husk fristen for Interfoto debutantutstilling”