Hvem er best: Nikon eller Canon?

Hvilket kamera er best av Nikon D800 og Canon EOS 5D Mark III? Toralf Sandåker har svaret i siste utgave av Fotografi som er i Narvesen i morgen.

Toralf har også testet Panasonic Lumix GX-1, Sony Alpha SLT-A65, Sony Alpha SLT-A57, Sony Nex 5n m /LA-EA2 adapter, Tamron 18-200 mm f/3.5-6.3 VC E-mount. En travel måned med andre ord.

Bildepresentasjonene i neste nummer er viet Cig Harvey som nylig stilte ut Stenersenmuseet i Oslo, Ole Marius Jørgensen, som fotograferer i skumringen, Dag Thorenfeldt som fokuserer på ungene sine på bondegården på Hvaler og Dan Young som har preget norsk fotografi i 50 år.

Under finner du hele innholdet i Fotografi nr. 3, som altså kommer i salg i Narvesen torsdag i neste uke. Normalt skal abonnentene ha bladet før dette, men husk at posten kan bruke opptil en uke på å distribuere bladet. Slik er ordningen med egen bladporto for tidsskrifter og tilhørende distribusjon. Det hender derfor at noen  få abonnenter – som regel ute på den ytterste, nøgne ø – får bladet etter at det er lagt ut for salg. Dumt selvfølgelig, men lite Fotografi kan gjøre noe med.

Se hele innholdet og tilleggsstoff  her.

 

More from Morten M. Løberg
Suksess for Elin Høyland “Brothers”
Fotograf Elin Høyland har fotografert to gamle brødre i Vågå som er...
Read More
0 replies on “Hvem er best: Nikon eller Canon?”