InfoGrafikk satser i det profesjonelle fotomarkedet

Christian Askim (t.v.) og Fredrik Jonassen i InfoGrafikk. (Foto: Terje Fluske)

 

InfoGrafikk AS, som er et kompetansesenter for mediebransjen, satser videre i

det profesjonelle fotomarkedet. De har nå blitt importør av Hensel, PhaseOne og MamiyaLeaf etter at de overtok

StudioImport.

 

Christian Askim (t.v.) og Fredrik Jonassen i InfoGrafikk. (Foto: Terje Fluske)

InfoGrafikk er i dag direkteforhandler av blant annet Apple og kan nå i tillegg levere alle produktene fra Hensel, PhaseOne og MamiyaLeaf. Selskapet har ansatt Christian Askim, mangeårig leder av Askim Fag-Import og StudioImport, som fagansvarlig for salg av disse produktene.

– Med denne satsingen på det profesjonelle fotomarkedet ønsker vi å befeste vår rolle som aktør innenfor dette markedet. Vi har gjennom 23 år bygget oss opp som en stor aktør innenfor print og publishing-markedet og vi er i dag en av de største direkteforhandlere av Apples produkter og løsninger i Norge. Vi leverer i dag produkter og tjenester rettet mot mediebransjen og vi har stor tro på at våre nye produkter vil bli godt mottatt blant profesjonelle fotografer i reklame- og designbyråer, trykkerier, aviser, skoler og fotostudioer, sier daglig leder Lars Erik Sundell i InfoGrafikk.

InfoGrafikk ble etablert i 1989 og har 20 ansatte og et nettverk av samarbeidende konsulenter. Kundeporteføljen spredt over hele landet. Selskapet hadde ifjor en totalomsetning på 110 millioner kroner. InfoGrafikk har eget  serviceverksted for Apple og Hensel.

 

Tags from the story
, , , ,
More from Morten M. Løberg
Siegert, fisk, fotografi og Jahn Otto på Celsius
Det var fullt hus på Café Celsius i Oslo i går kveld...
Read More
0 replies on “InfoGrafikk satser i det profesjonelle fotomarkedet”